c++ hazır proje lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
c++ hakkında hiçbirşey bilmiyorum baştan söyleyeyim kendim sourceyle oynuyacam karıştırcam değiştiricem ben böyle öğreniyorum çünkü.

herhangi bir programa inject ettiğimizde sol üşt köşesinde yazı çıkmasını istiyorum elinizde varsa upload edip bana verebilirmisiniz?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Google amcaya c++ d3d9 menu base , source yazman yeterli kardeşim . Mantığını öğrendikçe devamı gelir zaten .

#With Me Or Without Me
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
c++ hakkında hiçbirşey bilmiyorum baştan söyleyeyim kendim sourceyle oynuyacam karıştırcam değiştiricem ben böyle öğreniyorum çünkü.

herhangi bir programa inject ettiğimizde sol üşt köşesinde yazı çıkmasını istiyorum elinizde varsa upload edip bana verebilirmisiniz?
sendede 2010 expres için proje varsa verbilirmisin bana envater ve karakter hilesi olursa mutlu edersin

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
sendede 2010 expres için proje varsa verbilirmisin bana envater ve karakter hilesi olursa mutlu edersin
atsam bile çalıştıramazsın malesef kardeşim , ayrıca ben menülerimi kendim yazıyorum . Çalıştıramazsın dememin sebebi sizler normalde Img'den modülleri çektiriyordunuz fakat şuan öyle bir şey mümkün değil ve tempden çektirmeniz gerekiyor . Şuanda menü editleme kabiliyeti olmayan bir kişinin o modülleri temp'ten çekmeside biraz zor gibi , öncelikle olayın mantığını çözün gerisi gelir zaten . Hazıra konmaya çalışırsanız yerinizde sayarsınız , kimse direk size istediğiniz kaynağı sunmaz .

#With Me Or Without Me
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
atsam bile çalıştıramazsın malesef kardeşim , ayrıca ben menülerimi kendim yazıyorum . Çalıştıramazsın dememin sebebi sizler normalde Img'den modülleri çektiriyordunuz fakat şuan öyle bir şey mümkün değil ve tempden çektirmeniz gerekiyor . Şuanda menü editleme kabiliyeti olmayan bir kişinin o modülleri temp'ten çekmeside biraz zor gibi , öncelikle olayın mantığını çözün gerisi gelir zaten . Hazıra konmaya çalışırsanız yerinizde sayarsınız , kimse direk size istediğiniz kaynağı sunmaz .
hayır olayı anladım ama kodu nereye yazcağımı çözemedim bir kaç örneğe bakarsam anlarım diye düşündüm

#With Me Or Without Me
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
tamam bu denemeye bi bakarmısın nerde hata yapmışın

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
direk benim yazdığımı verseniz? çünkü çok hata alıyorum

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim Peki Bilmiyosun Öğren Böyle Boş Konular Açmayın Youtube Dede Ve Google Amca Var Araştır

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Kardeşim Peki Bilmiyosun Öğren Böyle Boş Konular Açmayın Youtube Dede Ve Google Amca Var Araştır
neresi boş? eğer okursan yazdım oraya bilmiyorum diye kurcalayarak öğreniyorum diye yazdım evet c++ bilmiyorum bişeymi var? öğrenmek için buraya yazdım google amcaya gerek yok .)

Edit: ayrıca yardım etmiyicekseniz boş boş yorum yazmayın

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
her hangi bir yerden bulabilirsin dostum forumda illa vardır.

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
agrasif hareketler sergiliyor

Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kardeşim Belki Bulursun Ama Öğrenmen Senin İçin Daha Yararlı Olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...