Bende referanslardan olabilceğini düşünmüştüm nasıl düzeltebilirim bilgin varmı?bunun sebebi variable atarken aynı zamanda referansları passlemiş olman![]()
bunun olabiliceğini düşündünmü?bunun sebebi variable atarken aynı zamanda referansları passlemiş olman![]()
evetbunun olabiliceğini düşündünmü?
Doğru söylüyorsunuz sanırım ama bunu yapabilecek kadar bilgiye sahip değilim henüz çok acemiyimevetzaten kodlara bakarsan anlarsın
![]()
Cevabın için teşekkürler Bytes); olarak güncelledim fakat yinede sonuç vermedi problemin eksik bir referansdan kaynaklandığını düşünüyorum ancak nasıl halledicem bilmiyorum.bytes = 0 ksımında varsayılan değerleri sil
örnek sonu : ref int Bytes); // böyle bitmeli
= 0 kısımını silip test et
[DllImport("kernel32", CharSet = CharSet.Ansi, EntryPoint = "ReadProcessMemory", ExactSpelling = true, SetLastError = true)]
private static extern byte ReadMemoryByte(int Handle, int Address, ref byte Value, int Size = 2, ref int Bytes = 0);
[DllImport("kernel32.dll")]
public static extern bool ReadProcessMemory(int hProcess,Int64 lpBaseAddress, byte[] lpBuffer, int dwSize, ref int lpNumberOfBytesRead);
Katılıyorum.Aynı hata bende de vardı.Bunu kullanabilirsin.bytes = 0 ksımında varsayılan değerleri sil
örnek sonu : ref int Bytes); // böyle bitmeli
= 0 kısımını silip test et