Bende referanslardan olabilceğini düşünmüştüm nasıl düzeltebilirim bilgin varmı?bunun sebebi variable atarken aynı zamanda referansları passlemiş olman
bunun olabiliceğini düşündünmü?bunun sebebi variable atarken aynı zamanda referansları passlemiş olman
evetbunun olabiliceğini düşündünmü?
Doğru söylüyorsunuz sanırım ama bunu yapabilecek kadar bilgiye sahip değilim henüz çok acemiyimevetzaten kodlara bakarsan anlarsın
Cevabın için teşekkürler Bytes); olarak güncelledim fakat yinede sonuç vermedi problemin eksik bir referansdan kaynaklandığını düşünüyorum ancak nasıl halledicem bilmiyorum.bytes = 0 ksımında varsayılan değerleri sil
örnek sonu : ref int Bytes); // böyle bitmeli
= 0 kısımını silip test et
[DllImport("kernel32", CharSet = CharSet.Ansi, EntryPoint = "ReadProcessMemory", ExactSpelling = true, SetLastError = true)]
private static extern byte ReadMemoryByte(int Handle, int Address, ref byte Value, int Size = 2, ref int Bytes = 0);
[DllImport("kernel32.dll")]
public static extern bool ReadProcessMemory(int hProcess,Int64 lpBaseAddress, byte[] lpBuffer, int dwSize, ref int lpNumberOfBytesRead);
Katılıyorum.Aynı hata bende de vardı.Bunu kullanabilirsin.bytes = 0 ksımında varsayılan değerleri sil
örnek sonu : ref int Bytes); // böyle bitmeli
= 0 kısımını silip test et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?