C++ Hile yazımı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Ben c# biliyorum. C# ile hile yazmaya çalışırken hep hatalarım oluyordu. Şimdi c++'a geçtim. Zaten çoğu şey benzer olduğu için çok rahat anlıyorum. Saadete gelicek olursam ben mesela battleye'ı bypass ettim. Cheat engine kullanabiliyorum ile yazacağım oyunda. Hile'mi de yazdım. Oyuna dll injektör ile enjekte ettim. Benim battleye'ı geçmem hilenin tespit edilememesi anlamına mı geliyor? Yoksa hile için bir koruma, gizlenme sistemi de yapmalımıyız?

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Battleye hile yapan programları durdurur veya iptal eder, yani battleye'yi geçmeyi başarabilirsen hile rahatlıkla(tespit edilmeden) çalışır. Hileye de koruma da yapabilirsin.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
hıle koruma sıstemı yap tabıkı battleye bu xıgncode bıle hılelerı fıxlıyor ara sıra hılene junkcode ++ korumalar ekle bunları eklersen hıle fix yemesi 1 haftadan 1 ay a arttırılabilir.:brainfree::coolstory:

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
C++ İçin pek kaynak bulamadım ama. Türkçe hile yazmak için sağlam kaynak var mı?

ConfuserEX King
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
anladıgım: VMProtect kullan hileni sanal bir makinede çalıştırıp inject eder.

0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Battleyeyi bypasslaman hilenin çalışmasını sağlar. Battleyenin amacı oyunda hile yapılmasını engellemektir zaten. Bir yöntem tespit edildiği zaman bu battleyeye öğretilir, bu yönden bu türden hileleri yakala diye. Sürekli öğrenen bir sistem anlayacağın. C++'de kendi driverini kodlaman public olarak paylaşmaman ve en büyük önem arz eden konu da karşındaki oyuncuya hile olduğunu belli etmemendir. Hile hayatında sonsuz başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...