Onaylı Üye
Kırılacak onu biliyorum ama zorlanıp kırsınlar diyorum. anlayan anladı zaten"Kırılsın ama dayansın"
C# kullanma, onun yerine başka diller kullanarak vmprotect kullan onu kırmak zor.Kırılacak onu biliyorum ama zorlanıp kırsınlar diyorum. anlayan anladı zaten
Başka dillerde biraz can sıkıcı bro yap bişeyler işte ._.C# kullanma, onun yerine başka diller kullanarak vmprotect kullan onu kırmak zor.
C# kırılması en basit dil bu konuda kimse bir şey yapamaz?Başka dillerde biraz can sıkıcı bro yap bişeyler işte ._.
Pff ya enazından her önune gelen kıraması .-.C# kırılması en basit dil bu konuda kimse bir şey yapamaz?
arkadaş d4 e atıp cleaned yapmasınlar demek istemiş heralde onu anladım ben"Kırılsın ama dayansın"
void test()
{
int a = 9;
Random rnd = new Random();
if(a - rnd.Next(0, 10) < 4)
{
this.text = "şansa bak";
}
else
{
this.Close();
}
}
void OJnHzjMfZI(){int LveIHzyizU = 9;Random
QfbMBEHokE = new Random();if(LveIHzyizU - QfbMBEHokE.Next
(HexUd("30"),HexUd("3130")) < HexUd("34")){base.text = Decrypt("AXMndWNfiy", "gzKXsPSDpW");}else
{MethodInfo xoyYLamQhl = this.GetType().GetMethod(Decrypt("xoyYLamQhl", "snzyRnwzsd")));
xoyYLamQhl.Invoke(base, null);}}
kırılmasını engelliyemezsin fakat sourceyi zor okunur yapabilirsin mesela
bunu şöyle yapabilirsinC#:void test() { int a = 9; Random rnd = new Random(); if(a - rnd.Next(0, 10) < 4) { this.text = "şansa bak"; } else { this.Close(); } }
aralarada birkaç junkcode koyarsın olur biterC#:void OJnHzjMfZI(){int LveIHzyizU = 9;Random QfbMBEHokE = new Random();if(LveIHzyizU - QfbMBEHokE.Next (HexUd("30"),HexUd("3130")) < HexUd("34")){base.text = Decrypt("AXMndWNfiy", "gzKXsPSDpW");}else {MethodInfo xoyYLamQhl = this.GetType().GetMethod(Decrypt("xoyYLamQhl", "snzyRnwzsd"))); xoyYLamQhl.Invoke(base, null);}}
2 bp + 1 mega = KIRILMASI EN ZOR CONFUSERConfuserEx'in modsuz sürümunde maximum korumaya al kırilmasi en zor olan confuser diye biliyorum . Sanırsam 1.0.0 surümü idi son sürümü .
Yanlış duymuşsun doğrusu en kolay kırılanConfuserEx'in modsuz sürümunde maximum korumaya al kırilmasi en zor olan confuser diye biliyorum . Sanırsam 1.0.0 surümü idi son sürümü .
VMProtect için .NET PE Header'i olmaması lazım. Onun için de ya çevirici kullanıcak ki programın anasını ağlatır ya da gidip C++ da falan yazıcak...C# kullanma, onun yerine başka diller kullanarak vmprotect kullan onu kırmak zor.
Kral en kolayı demesek de evet kolay. .NET Reactor, SmartAssembly falan çünkü confuserin yanında 4 parçalı yapboz gibi kalıyor...Yanlış duymuşsun doğrusu en kolay kırılan
Ben ne yazmışım güzel kardeşim? Konu sahibi değilsin post kasıyorsun?VMProtect için .NET PE Header'i olmaması lazım. Onun için de ya çevirici kullanıcak ki programın anasını ağlatır ya da gidip C++ da falan yazıcak...
Post automatically merged:
Kral en kolayı demesek de evet kolay. .NET Reactor, SmartAssembly falan çünkü confuserin yanında 4 parçalı yapboz gibi kalıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?