Python hakkında pek bir bilgim yok. O yüzden bir şey diyemeyeceğim.Okulda bunun python dersini almıştık, C# bi tık daha zor herhalde. Teşekkürler eline sağlık![]()
Python hakkında pek bir bilgim yok. O yüzden bir şey diyemeyeceğim.Yorumunuz için teşekkür ederim
![]()
Elimden geldiğince C# hakkında paylaşım yapmaya çalışıyorum. Dün paylaştığım C# Sezar Şifreleme TIKLABen teşekkür ederim. Videoların devamı var mı ?
İzledim bunu hatta videosuyla anlatman gayet başarılı olmuş vesaire yazmıştım. Eğer devamını çekersen seve seve izler ben de evde denerim teşekkürler ustamElimden geldiğince C# hakkında paylaşım yapmaya çalışıyorum. Dün paylaştığım C# Sezar Şifreleme TIKLA
Şuan bırakma gibi bir düşüncem yok. Videolara DEVAMİzledim bunu hatta videosuyla anlatman gayet başarılı olmuş vesaire yazmıştım. Eğer devamını çekersen seve seve izler ben de evde denerim teşekkürler ustam
Şuan şehir dışındayım. Eve geçtiğim zaman videoda sesli anlatım yapacağım. Yorumun için teşekkür ederimDostum çok açıklayıcı olmuş ellerine sağlıkSesli olsaydı daha iyi olurdu.
Günlük olarak bir sorun çıkmazsa bilgilendirici Videolu C# Dersleri paylaşmaya çalışacağım.eline sağlık reis ben şuan pc teknikerliği okuyorum yeni yeni C# Görüyorum videoların devamı gelirse iyi olur
Teşekkür ederim dostumAnlatım güzel bilgilendirici emeğine sağlık.
Bunu açıklamıştım. Yakında sesli video gelecek.sesli yaparsan daha iyi olabilir
Sağol dostumEline emeğine sağlık dostum ...
Rica ederimYararlı ve bilgilendirici teşekkürler.![]()
Teşekkür ederim dostumEmeğine sağlık dostum, söylediğin gibi videolara devam![]()
Teşekkür ederimYararlı bilgiler emeğinize sağlık