C++ ile CS:GO hilesi yapmak için için kaynak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
aramaya yazılım ve programlama yazarsan yardımcı programların hepsi var zaten göz atmalısın bence.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
aramaya yazılım ve programlama yazarsan yardımcı programların hepsi var zaten göz atmalısın bence.
Baktım ama fazla birşey bulamadım hile yapmayla ilgili şeyler var ama fazla detaya inilmemiş bence. Ben read process memory ve write process memory öğrenmek istiyorum.
Post automatically merged:

c++ microsoft tan bak
Bence microsoftun sitesi yeni öğrenecekler için uygun değil sadece isimlerini vermiş.

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Baktım ama fazla birşey bulamadım hile yapmayla ilgili şeyler var ama fazla detaya inilmemiş bence. Ben read process memory ve write process memory öğrenmek istiyorum.
dostum ben de araştırdım internet üzerinden ama genelde bunlar için online ücretli kurslar var. Yada dur youtube'de olması lazımdı ama kanal adını falan bilmiyorum adamın izlenmesi falan çok azdı ama ücretsiz olarak bi çok programı kullanmayı yazılım yapmayı öğretiyordu

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
dostum ben de araştırdım internet üzerinden ama genelde bunlar için online ücretli kurslar var. Yada dur youtube'de olması lazımdı ama kanal adını falan bilmiyorum adamın izlenmesi falan çok azdı ama ücretsiz olarak bi çok programı kullanmayı yazılım yapmayı öğretiyordu
Bildiğiniz bi kurs varsa yazabilir misiniz?

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bilgi alırsan banada haber verırsen sevınırım banada lazım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bununla ilgi csgo bölümünde bir konu vardı araştırıp bulabilirsin

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bi aralar baya bi ilgilenmiştim reis.Visual Studio kullanıyorlar sanırsam genel olarak. Birde en güveniliri Tamamen senin hilen olması yani hemen bitsin derdine girme bence yavaş yavaş ama sadece sende olacak kodlar daha iyi diyorlardı. Kolay Gelsin şimdiden :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hile kodlaması öğrenmek için biraz ingilizce bilmen gerekiyor. Çoğu kaynak hatta neredeyse bütün kaynaklar ingilizce. Araştırırsan yabancı sitelerde kodlamaların sadece basic kısmını öğretiyorlar. Geliştirmek sana kalıyor

Üye
5 HİZMET YILI
c++ veya microfost .net suruculerı ındır fps artıyor (hileliyken)

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ben yaptıgımda ban yemiştim ve cs yi bıraktım ama siteki hile yi kullansana direk

Üye
5 HİZMET YILI
ingilizcen varsa kolay metin hoca cok iyi anlatıyor youtubede onları izliyebilirsin

Üye
5 HİZMET YILI
kanka bulursan bize de paylaşırmızın bende aradım bulamadım da

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bulursan buraya yazarsan iyi olur en azından kendi hilemiz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...