C# İle farm botu oluşturmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Amacım checkbox check edildiğinde farm botunun başlaması... Metinlere koşacak metini kıracak ardından başka bir metine koşacak. Saldırı hızı, Hareket hızı, Wallhack ve Auto Attack gibi basit şeyleri kalıcı yapıp koda dökebiliyorum. Fakat farm botu hakkında hiç bir fikrim yok. Bu tarz botlarda da source'lar vs. sır gibi saklandığı için bilgi edinemiyorum. Bir kaç fikrim var aslında nasıl yapabileceğime dair fakat doğru olup olmadığına emin değilim... Direkt farm için bir pointer mi var? yoksa x, y, z belirlenip attack fonksiyonumu çalışıyor? bilmiyorum. Bu konu da gerçekten bir şeyler bilen birileri yardımcı olursa sevinirim...

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
2 byte 3 ile 0 arat genel de 54 ile 50 olur 54 olanı al farm bot hazır 2 inci olarak entitylist den vid leri listelet vid bulmak ise noclip den 4+4 geri o kadar sonra istedigin metine kosar

Üye
2 HİZMET YILI
2 byte 3 ile 0 arat genel de 54 ile 50 olur 54 olanı al farm bot hazır 2 inci olarak entitylist den vid leri listelet vid bulmak ise noclip den 4+4 geri o kadar sonra istedigin metine kosar

Noclip dediğin wall hack dediğimiz değil mi?

Üye
2 HİZMET YILI
sizin dediginiz wall hack

Vidleri anladım.

2byte 3 ile 0 aratıp. 54 - 50'yimi bulacagim?

3 ile 0 arat dediğin neyi arayacağım tam olarak. Oraları pek anlayamadım. Birazdaha açıklayıcı yazarsan çok sevinirim...

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
düzgün bir farmbot istiyorsan sadece metine kossun diyorsan
TYPE Bulunumu : NoClip den 2 byte olarak geri geliyorsun 6 yı göresiye kadar (NOT : 6 oyuncular 2 metinler ) ayırmak icin metinleri oyuncuları
Entitylist Bulunumu : kendi ismini localplayer den al ,0x14,10 olur genelde gecici adresi arat ve cıkan adreslerden 0 olan entitylist olur onuda icine bakarak anlarsın
Farmbot Bulunumu : Slota yada Metine kos 2 bytes de 3 arat bırak kosmayı 0 arat devam et 1 sonuc kalası ya kadar arat ve 50 ile 54 gelir 54'ü al 50 yap vid'e göre gider
VID Bulunumu : NoClip den 4+4 geri gel entitylist den listelettinmi ayırdınmı birde distance eklersen farmbot iyi olur

Üye
2 HİZMET YILI
TYPE Bulunumu : NoClip den 2 byte olarak geri geliyorsun 6 yı göresiye kadar (NOT : 6 oyuncular 2 metinler ) ayırmak icin metinleri oyuncuları
Entitylist Bulunumu : kendi ismini localplayer den al ,0x14,10 olur genelde gecici adresi arat ve cıkan adreslerden 0 olan entitylist olur onuda icine bakarak anlarsın
Farmbot Bulunumu : Slota yada Metine kos 2 bytes de 3 arat bırak kosmayı 0 arat devam et 1 sonuc kalası ya kadar arat ve 50 ile 54 gelir 54'ü al 50 yap vid'e göre gider
VID Bulunumu : NoClip den 4+4 geri gel entitylist den listelettinmi ayırdınmı birde distance eklersen farmbot iyi olur

Tabii ki düzgün çalışan bir bot istiyorum fakat. Henüz bu hile olaylarında yeni olduğum için daha basit bir çalışma yapmak istiyorum. İsteğim sadece arkada farm döndürmek yani kısacası...

Metine koşma olayını hallettim şuan. Geriye kaldı Saldırma eylemi ve diğer metine koşma eylemi...

Entity list bulunumunda isim aratma kısmını ben string olarak aratıp. Kalıcı hale getirmiştim. Zaten menüden de labela yazdırdım string'e çevirip. Çıkan adreslerden 0 olan dediğin memory view'den mi bakmam gerekiyor?

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Tabii ki düzgün çalışan bir bot istiyorum fakat. Henüz bu hile olaylarında yeni olduğum için daha basit bir çalışma yapmak istiyorum. İsteğim sadece arkada farm döndürmek yani kısacası...

Metine koşma olayını hallettim şuan. Geriye kaldı Saldırma eylemi ve diğer metine koşma eylemi...

Entity list bulunumunda isim aratma kısmını ben string olarak aratıp. Kalıcı hale getirmiştim. Zaten menüden de labela yazdırdım string'e çevirip. Çıkan adreslerden 0 olan dediğin memory view'den mi bakmam gerekiyor?
metin2 gf mi metin2 pvp mi hangi sunucu
yada oynadıgın pvp sunucusu ne?

Üye
2 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
PvP Sunucu.

Şeklinde ekledim. Gerisini nasıl yapacağım hakkında çok fikir sahibi değilim şuan ama bakalım...
C#:
m.WriteMemory("metin2client.bin+004ACEF4,74", "byte", "3");
0x70 yaptıgın da ise vid 'e göre gidicek
C#:
tmm buldun 3 yapınca gidiyorsa
byte entity_ID = m.ReadByte("metin2client.bin+,");
m.WriteMemory("metin2client.bin+004ACEF4,74", "byte", entity_ID);

Üye
2 HİZMET YILI
C#:

Entity_ID nasıl bulacağım peki? entity list'i anlattın da çok anlayamadım?

İkinci olarak da bu kodu yapıştırdım. iki adet hata ile karşılaştım... Şuan entity_ID'ye atama yapmadım. Ondan olabilir mi?

CS1503 3 bağımsız değişkeni: 'byte' öğesinden 'string' öğesine dönüştürülemiyor
CS0266 'int' türü örtülü olarak 'byte' türüne dönüştürülemez. Açık bir dönüştürme var (eksik atamanız mı var?)

ChatGPT'ye falan sordum da saçmaladı...

Son düzenleme:
Üye
2 HİZMET YILI
Şimdi benim mantığa oturtamadığım şey şu... Şimdi burda "entity_ID" verdiğimiz yere value vermemiz gerekiyor ya. Hani 3 veriyoruz kırmızı daire kimdeyse ona koşuyor. Biz buraya varlık id'sini verdik. Zaten kodu düzeltsek de bu kod istediğimiz gibi çalışacak mı? Merak ettiğim konu o...

C#:

Banlı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
yapay zekayı denedinmi

Üye
2 HİZMET YILI

VID dediğiniz tam olarak ne oluyor hocam. Hiç duymadığım bir kelime bilgilenmek için soruyorum. Veya metin2de bulduğumda değeri ne olur gibi...

AddressFinder kullanarak getTargetVID'e erişebildim hocam.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bu hileyi cidden sen mi yaptın aga eğer öyleyse helal olsun sana

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bu hileyi cidden sen mi yaptın sen yatıysan nasıl yatın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...