2 byte 3 ile 0 arat genel de 54 ile 50 olur 54 olanı al farm bot hazır 2 inci olarak entitylist den vid leri listelet vid bulmak ise noclip den 4+4 geri o kadar sonra istedigin metine kosar
sizin dediginiz wall hackNoclip dediğin wall hack dediğimiz değil mi?
sizin dediginiz wall hack
2 byte 3 ile 0 arat genel de 54 ile 50 olur 54 olanı al farm bot hazır 2 inci olarak entitylist den vid leri listelet vid bulmak ise noclip den 4+4 geri o kadar sonra istedigin metine kosar
düzgün bir farmbot istiyorsan sadece metine kossun diyorsan
TYPE Bulunumu : NoClip den 2 byte olarak geri geliyorsun 6 yı göresiye kadar (NOT : 6 oyuncular 2 metinler ) ayırmak icin metinleri oyuncuları
Entitylist Bulunumu : kendi ismini localplayer den al ,0x14,10 olur genelde gecici adresi arat ve cıkan adreslerden 0 olan entitylist olur onuda icine bakarak anlarsın
Farmbot Bulunumu : Slota yada Metine kos 2 bytes de 3 arat bırak kosmayı 0 arat devam et 1 sonuc kalası ya kadar arat ve 50 ile 54 gelir 54'ü al 50 yap vid'e göre gider
VID Bulunumu : NoClip den 4+4 geri gel entitylist den listelettinmi ayırdınmı birde distance eklersen farmbot iyi olur
TYPE Bulunumu : NoClip den 2 byte olarak geri geliyorsun 6 yı göresiye kadar (NOT : 6 oyuncular 2 metinler ) ayırmak icin metinleri oyuncuları
Entitylist Bulunumu : kendi ismini localplayer den al ,0x14,10 olur genelde gecici adresi arat ve cıkan adreslerden 0 olan entitylist olur onuda icine bakarak anlarsın
Farmbot Bulunumu : Slota yada Metine kos 2 bytes de 3 arat bırak kosmayı 0 arat devam et 1 sonuc kalası ya kadar arat ve 50 ile 54 gelir 54'ü al 50 yap vid'e göre gider
VID Bulunumu : NoClip den 4+4 geri gel entitylist den listelettinmi ayırdınmı birde distance eklersen farmbot iyi olur
metin2 gf mi metin2 pvp mi hangi sunucuTabii ki düzgün çalışan bir bot istiyorum fakat. Henüz bu hile olaylarında yeni olduğum için daha basit bir çalışma yapmak istiyorum. İsteğim sadece arkada farm döndürmek yani kısacası...
Metine koşma olayını hallettim şuan. Geriye kaldı Saldırma eylemi ve diğer metine koşma eylemi...
Entity list bulunumunda isim aratma kısmını ben string olarak aratıp. Kalıcı hale getirmiştim. Zaten menüden de labela yazdırdım string'e çevirip. Çıkan adreslerden 0 olan dediğin memory view'den mi bakmam gerekiyor?
metin2 gf mi metin2 pvp mi hangi sunucu
m.WriteMemory("metin2client.bin+004ACEF4,74", "byte", "3");
metin2 gf mi metin2 pvp mi hangi sunucu
yada oynadıgın pvp sunucusu ne?
0x70 yaptıgın da ise vid 'e göre gidicekPvP Sunucu.
Şeklinde ekledim. Gerisini nasıl yapacağım hakkında çok fikir sahibi değilim şuan ama bakalım...
C#:m.WriteMemory("metin2client.bin+004ACEF4,74", "byte", "3");
tmm buldun 3 yapınca gidiyorsa
byte entity_ID = m.ReadByte("metin2client.bin+,");
m.WriteMemory("metin2client.bin+004ACEF4,74", "byte", entity_ID);
0x70 yaptıgın da ise vid 'e göre gidicek
C#:tmm buldun 3 yapınca gidiyorsa byte entity_ID = m.ReadByte("metin2client.bin+,"); m.WriteMemory("metin2client.bin+004ACEF4,74", "byte", entity_ID);
0x70 yaptıgın da ise vid 'e göre gidicek
C#:tmm buldun 3 yapınca gidiyorsa byte entity_ID = m.ReadByte("metin2client.bin+,"); m.WriteMemory("metin2client.bin+004ACEF4,74", "byte", entity_ID);
yapay zekayı denedinmi
Ne için denemeliyim hocam? senden başkaları da söyledi de bilmediğim bir şey mi var yapay zeka ile alakalı?YAPAY ZEKAYI DENE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?