Onaylı Üye
evet bende merak ettim ne için bunu önerdin hocam açıklar mısın ?YAPAY ZEKAYI DENE
evet bende merak ettim ne için bunu önerdin hocam açıklar mısın ?YAPAY ZEKAYI DENE
0x70 yaptıgın da ise vid 'e göre gidicek
C#:tmm buldun 3 yapınca gidiyorsa byte entity_ID = m.ReadByte("metin2client.bin+,"); m.WriteMemory("metin2client.bin+004ACEF4,74", "byte", entity_ID);
long VID = m.ReadLong("metin2client.bin+0x00EFCEE8"); // adreslerini koymadım yoktu :D
listBox1.Items.Add(VID.ToString());
m.WriteMemory("metin2client.bin+004ACEF4,74", "byte", VID.ToString()); // Sonunda ki value kısmına "3" yazdığımızda metinlere gidiyordu. Ama value'yu VID yapınca çalışmamaya hatta hiç bir şey yapmamaya başladı...
farmbot type noclip hepsi okey ama vid bulamıyorum yani targeti manuel alıp değeri 0 dan 3 yapınca koşuyor o targeti oto aldıramıyorum çıldıracağımdüzgün bir farmbot istiyorsan sadece metine kossun diyorsan
TYPE Bulunumu : NoClip den 2 byte olarak geri geliyorsun 6 yı göresiye kadar (NOT : 6 oyuncular 2 metinler ) ayırmak icin metinleri oyuncuları
Entitylist Bulunumu : kendi ismini localplayer den al ,0x14,10 olur genelde gecici adresi arat ve cıkan adreslerden 0 olan entitylist olur onuda icine bakarak anlarsın
Farmbot Bulunumu : Slota yada Metine kos 2 bytes de 3 arat bırak kosmayı 0 arat devam et 1 sonuc kalası ya kadar arat ve 50 ile 54 gelir 54'ü al 50 yap vid'e göre gider
VID Bulunumu : NoClip den 4+4 geri gel entitylist den listelettinmi ayırdınmı birde distance eklersen farmbot iyi olur
Wh - 8 yaparsan çıkarfarmbot type noclip hepsi okey ama vid bulamıyorum yani targeti manuel alıp değeri 0 dan 3 yapınca koşuyor o targeti oto aldıramıyorum çıldıracağım