C# ile fidye yazılımı kodlanabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Başlıkta da gördüğünüz gibi C# ile fidye yazılımı kodlanabilir mi veya fidye yazılımı için daha iyi bir dil var mı? İnternetten biraz araştırdım ama bununla ilgili pek fazla bilgi verilmemiş. Videolara denk geldim. Videolarda da çok temel şekilde kodluyorlar. En dandik virüs programı bile tespit eder. C++, JS, Python ile kodlayan var.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bence pyhton daha iyi olur ama iyi biliyorsan c# neden kodlanmasın

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kanka Eğer kodlama işinde üst düzeysen neden olmasın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
pyhton daha iyi ama biliyorsan c# ile çok daha iyi şeyler yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yolun başında olduğun belli. Bence biraz daha zaman harca kodlama ile sonra buraya konu açmaya gerek duymazsın. Bilgisayarda kullandığın program nasıl kodlanıyorsa oda öyle kodlanıyor.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
örnek programlar githubta tonla var

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yapmayı başarırsan sakın kimse üzerinde kullanma artık eski zamanlarda değiliz donuna kadar alırlar. İşin profesyoneli değilsin, herkes kendini hacker zannediyor sonra küçücük yaşta sabıkaları oluyor.

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kodlarsın ama c# programları kolay crackleniyor. Source code ye erişip programını cozebilirler, onu geçtim zaten fidye programı yapacaksan bitcoin kullanman lazım, Türkiye'deki birine bitcoin apisi verecek çok fazla altyapı sağlayan şirket yok diye biliyorum.

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Visual basic'le Njrat kodlayan insan var :D C# ile rahat yapılır (bildiğini varsayıyorum) Tabi dil seviyesi düştükçe kurban üstünde ki hakimiyetinde artar C ile de kodlarsın C++ da olur tercih senin.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum PHP ile bile kodlanır.
Burda olay dil değil, dilin esnekliğidir.
C# ile örnek olarak, basit bir fidye yapabilirsin diğer diller gibi.
Ama C++ gibi diller ile, assembly'den de güç alarak, bilgisiyara tam erişim (Kernel) fiziksel hasar verebilirsin. Bu da C++'da diğer diller gibi CLR'de çalışmamasıdır.

Bu sorunun cevabı dil farketmeksizin evet, en iyi nasıl yapılır sorusuna cevap ise C++'dır.

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Fidye yazılımları, genellikle sistemlerinize zarar veren kötü niyetli yazılımlardır ve yasadışı faaliyetlere neden olabilir. Bu tür yazılımların geliştirilmesi veya desteklenmesi yasa dışıdır ve kesinlikle tavsiye edilmez.

Ancak, bir programlama dili fidye yazılımı geliştirmek için kullanılabilir. Fidye yazılımı geliştiricileri, genellikle gelişmiş programlama becerilerine ve bilgisayar sistemlerine derinlemesine bir anlayışa sahip olabilirler. Dolayısıyla, genellikle daha düşük seviye diller olan C++ gibi dillere başvurabilirler.

Ancak, şunu belirtmek önemlidir: Bir dilin kendisi fidye yazılımı yapmak için "daha iyi" veya "daha kötü" olduğu anlamına gelmez. Her dil, belirli senaryolarda farklı avantajlar sunar. Ancak, fidye yazılımı geliştirmek gibi yasa dışı bir eylem, bu avantajları değerlendirmek için kullanılmaması gereken bir amaçtır.

Ayrıca, fidye yazılımları genellikle siber güvenlik yazılımı tarafından tespit edilmesi zor olan karmaşık algoritmalar ve teknikler içerir. Ancak, bu, fidye yazılımlarının etkili veya kabul edilebilir olduğu anlamına gelmez. Yasal ve etik kod geliştirme prensipleri çerçevesinde çalışmak önemlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...