C++ ile hile kodlamanın mantığı nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba, öncelikle şunu söylemek isterim ki beyin özürlü değilim hile kodlamak için C++ öğrenmem gerektiğini bende biliyorum lütfen bunu yazıp durmayın, şimdi asıl soruya gelelim benim merak ettiğim şey şu bir oyuncuda kare gözükmesini veya iskelet falan nasıl yapıyorlar ? Aimbotun yapılma mantığı nedir ? pixelbot kullanarak renk üzerine çekme olayı falan diye bir makale okumuştum bilemiyorum biraz kafam karıştı, normalde C++ ile oyun içerisindeki pointerleri kullanarak kendi kodunuzu oyuna entegre ediyorsunuz sanırım, bunun için bana bir kaynak önere bilir misiniz? ingilizce veya rusça ola bilir fark etmez
Not: C++ bilmiyorum, Java biliyorum, yani programlamaya hakimim.

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
zannetmiyorum java bildiğini xD java bilen adam 3d modelleme yapmıştır illaki görüş matrisleri vesayre
konusu hakkında bilgisi vardır tutupta sana modelleme yap demicem. uc ya da gh den bişiler öğrenebilirsin

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Burada anlatmakla bitmez bir kaç youtube kanalı bırakayım eğer İngilizce'ye yeteri kadar hakimsen ve gördüğünü kavrama ve uygulama noktasında biraz başarılı isen bu kanallardaki videolar sana çok yardımcı olur.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
zannetmiyorum java bildiğini xD java bilen adam 3d modelleme yapmıştır illaki görüş matrisleri vesayre
konusu hakkında bilgisi vardır tutupta sana modelleme yap demicem. uc ya da gh den bişiler öğrenebilirsin
Her java bilenin 3d modelleme yaptığını senden öğrendim
Post automatically merged:

Burada anlatmakla bitmez bir kaç youtube kanalı bırakayım eğer İngilizce'ye yeteri kadar hakimsen ve gördüğünü kavrama ve uygulama noktasında biraz başarılı isen bu kanallardaki videolar sana çok yardımcı olur.

Yardımcı olduğun için Teşekkür ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum ben pixel aimbot olayına örnek vericeğim.

Ekrandaki pixelleri tarayarak windows apileri ile mouseyi hareket ettiriyoruz. Yani açıklamak gerekirse valorant'ta düşmanlar mor renkli olsun, hile bunu algılayınca o pixelin x,y gibi koordinatlarını alıp bir mouse_event gönderiyor. Mouse pixelin üzerine doğru hareket ediyor. Bu da aimbot oluyor. Wallhack gibi şeyler tamamen pointer ve memory ile alakalı çok bilmediğim için yanlış bilgilendirme olmaması için onu açıklamıcağım.

edit: bu dil ile alakalı değil genel olarak aimbotlar çoğu dille yapılır (vb.net/c#/c/c++) hatta brainfuck bile. C++ kullanılmasının sebebi daha güçlü memory - pointer erişimi olmasıdır.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum ben pixel aimbot olayına örnek vericeğim.

Ekrandaki pixelleri tarayarak windows apileri ile mouseyi hareket ettiriyoruz. Yani açıklamak gerekirse valorant'ta düşmanlar mor renkli olsun, hile bunu algılayınca o pixelin x,y gibi koordinatlarını alıp bir mouse_event gönderiyor. Mouse pixelin üzerine doğru hareket ediyor. Bu da aimbot oluyor. Wallhack gibi şeyler tamamen pointer ve memory ile alakalı çok bilmediğim için yanlış bilgilendirme olmaması için onu açıklamıcağım.

edit: bu dil ile alakalı değil genel olarak aimbotlar çoğu dille yapılır (vb.net/c#/c/c++) hatta brainfuck bile. C++ kullanılmasının sebebi daha güçlü memory - pointer erişimi olmasıdır.
Evet aimbot konusunda C++ kullanılmasının sebebi direk makinede çalışmasından dolayı örnek Java kullanarak kodlarsan C++ a göre baya yavaş kalacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
daha hızlı ve stabil olması olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...