c#ile hile yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba,

c#ile offline oyunlara basit bir şekilde hile yapabiliyorum. Bilgisayar mühendisliği okuyorum zaten. Ama bu hile geliştirme konularında yetenekli değilim yada bilgisizliğimdendir. PUBG mobile oyununun hilesini c#ile yapmışsınız. Bu biraz beni ümitlendirdi açıkçası. Türkçe kaynak zaten yetersiz(yok). İngilizce olarak da bir çoğunu izledim. Hepsi farklı biçimde kod yazıyor. Hazır source'lere bakıyorum. O kadar çok class ve metod var ki isimlerine bakarak sadece bir kaçının işlevini anlıyorum. Bazı kodları incelediğimde ne işe yaradığını bile anlamıyorum. Yetkili arkadaşlar bu konuda biraz yardımcı olabilir mi acaba ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum Bende bilişimciyim ama C# tarafı Değilde PHP ve HTML 'ye kaçtım biraz bende bilmek istiyorum bende konuyu takip ediceğim.

Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Hangi üniversitede okuyorsun?

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum Bende bilişimciyim ama C# tarafı Değilde PHP ve HTML 'ye kaçtım biraz bende bilmek istiyorum bende konuyu takip ediceğim.

O alanlarda da uzman lazım bizlere üstat. Beğendiğin dil ile uğraşman veya yeteneğin olduğu dil ile yol kat etmen en makul olanıdır :)

tamam clans of clansa hile yap

Ben cv yazmadım ki benden istek oyun hilesi talebinde bulunuyorsunuz. :)

Hangi üniversitede okuyorsun?

Sormak istediklerinizi özel mesaj ile iletebilirsiniz. :)

C# ile COC hile yapılmaz, COC'un hileside piyasada yoktur, Private Server'i vardır :)

Haklısınız, sadece sizin yerinize oyun aşamalarını gerçekleştiren bir sistem mevcut. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...