C# İle İlgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar ben aktif olarak attığım linkteki Şahıstan c# kursu alıyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu kursu bitirdikten sonra hile geliştirmeye başlamak istiyorum. Hile geliştirenlere de sorum Nasıl hile yazacak düzeye geldiniz, Üniversite okudunuz mu?
Nasıl Hile geliştirileceği hakkında yardım ederseniz sevinirim. Biliyorum kolay değil ama Çok gayretli ve anlaması kuvvetli olan bir insanım. Kendime güveniyorum.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kodlama için üniversite okumaya gerek yok hep bunu savundum
Sadece Pratik yaparak bu seviyeye geldiler
C++ senin için çok daha yararlı olacaktır

Üye
7 HİZMET YILI
Kolay gelsin umarım ulaşmak istediğin yere kolayca ulaşırsın. Soruna cevap vermek gerekirse ; hile geliştirme seviyesi programlamada üst bir seviye değil. Tersine mühendislik ile alakalı. Programlama mantığın oturursa tersine mühendislik yapma sonucu elde ettiğin verileri programlama dilinde bunları işlersin kendine göre. Ve yukarda yorum yazan arkadaşlar haklı olabilirler ama gerekçe göstermeden bu yorumları yapmaları ile neyi amaçlıyorlar anlamadım. C# ile istediğin hileyi yazabilirsin. Ama bu C# bilginden çok tersine mühendsiliği ilgilendiriyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi kodlamalar. Soruların olursa burdanda özel mesajdanda cevaplarım. Ama lütfen şu hileyi nasıl kodlarım diye sorular sorma. Çünkü bunun için çok erken. Yinede çok ısrar edersen anlatırım hatta video bile çekerim ama bu yararına olmaz diye düşünüyorum.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Tabiki ilk önce amacım c# dilinde ustalaşmak. Sonrasında tersine mühendislik nasıl yapılır biraz bilgi verebilir misin?

Üye
7 HİZMET YILI
Tabiki ilk önce amacım c# dilinde ustalaşmak. Sonrasında tersine mühendislik nasıl yapılır biraz bilgi verebilir misin?
Tersine mühendislik, bir aygıtın, objenin veya sistemin; yapısının, işlevinin veya çalışmasının, çıkarımcı bir akıl yürütme analiziyle keşfedilmesi işlemidir. Makine veya mekanik alet, elektronik komponent, yazılım programı gibi) parçalarına ayrılması ve çalışma prensiplerinin detaylı şekilde analizini içerir. [Wikipedia]

Tabii ki bu teorisi :) ASM dilinde giriş seviyesinde bilgi sahibi olman gerekiyor. Çünkü dbg ettiğin zaman ( c# , c++, delphi, vb. hangi dilde kodlanmış olursa olsun dbg hali asm'dir.) asm kodlarıyla karşılaşırsın. Bunları okuyabilmen gerekiyor. Mesela Cheat-Engine'de sınırsız mermi yada azalan değilde mermi sıktıkça artan mermi yapmak istiyorsan adress taramaktan çok ASM bilgin gerekiyor. Ama bilgi dediğimi abartmaya gerek yok. Okuyabilmek ve basit değişiklikler yapmak bu iş için yeterde artar bile. Bence C# dilinde iyi bir seviyeye gel. Otomasyonlar formlar arası haberleşme server-client bot yazılımları yapıp daha sonra single player oyunlarda trainer yapmaya çalış. (Cheat engine bu konuda yardımcı olacaktır). Daha sonra online oyunlarda oyunda olan kişilerin verilerini ( can mermi bla bla ) çekmeye çalış. Bunları programında işle. Daha sonra grafik kütüphanesi öğrenmeye çalış ( bu konuda yorum yazamıyorum çünkü bende bir grafik kütüphanesine hakim değilim. fakat C#'ın GDI+ kütüphanesi çok performanslı olmasada işini görecektir. Tabiki overlay yaparak. Bu son kullandığım kütüphane adı ve 'overlay' terimine fazla takılmana gerek yok. Bunlar sonraki konular.). Öğrendiğin grafik kütüphanesi ile artık ver yansın :) İyi kodlamalar.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Sürekli pratikler yaparsan başarılı olursun ve adım adım olarak araştırarsan daha faydalı olur örneğin wolfta esp kodlayacaksın araştır esp nasıl kodlanır ve yap sonra aim nasıl kodlanır diye araştır bu şekilde adım adım ilerle

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kardeşim sonucta herkes annesinin karnında ögrenip gelmiyor pratik yapa yapa videolar izleye izleye ögrenilebiliyor sonucta.

CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Tutoriallar İzliyerek, Kendimi Geliştirerek, Yeni Methodlar Deneyerek Ve Üreterek ve Daha Üniversite Okumadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...