25 Şub 2019 #1 Blue Sky B Onaylı Üye Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 111 Tepki puanı 2 Ödüller 8 Yaş 27 10 HİZMET YILI Arkadaşlar ilk önce selamın aleyküm udemy den bu kursu almayı planlıyorum sizce öğrenmeme yardımcı olurmu KURS LİNK Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Arkadaşlar ilk önce selamın aleyküm udemy den bu kursu almayı planlıyorum sizce öğrenmeme yardımcı olurmu KURS LİNK Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
25 Şub 2019 #2 Dream Marvel Onaylı Üye Katılım 29 Ağu 2016 Mesajlar 60 Çözümler 1 Tepki puanı 10 Ödüller 9 9 HİZMET YILI YouTube üzerinden ücretsiz kurs öneririm başlangıç için: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Temeli bu video üzerinden atıp kendinizi internette ki bilgiler ile geliştirebilirsiniz.
YouTube üzerinden ücretsiz kurs öneririm başlangıç için: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Temeli bu video üzerinden atıp kendinizi internette ki bilgiler ile geliştirebilirsiniz.
25 Şub 2019 Yasaklandı #3 Slywester S Banlı Üye Katılım 2 May 2018 Mesajlar 863 Çözümler 3 Tepki puanı 138 Ödüller 5 8 HİZMET YILI kardeşim bedava video seti bulursun banko, parayı ise c#'nin kitapları var bu paraya yine temel için 2-3 kitap alabilirsin al oku,izle pratik yap
kardeşim bedava video seti bulursun banko, parayı ise c#'nin kitapları var bu paraya yine temel için 2-3 kitap alabilirsin al oku,izle pratik yap
25 Şub 2019 #4 kumulkumul Onaylı Üye Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 73 Tepki puanı 11 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Temel şeyleri öğrenmek icin ideal ama ilerisi İcin yine caba göstermek gerekiyor Aynı harfleri öğrenipte onları kullanarak nasıl cümleler kuracağını öğrenmek gibi sırasıyla öğren
Temel şeyleri öğrenmek icin ideal ama ilerisi İcin yine caba göstermek gerekiyor Aynı harfleri öğrenipte onları kullanarak nasıl cümleler kuracağını öğrenmek gibi sırasıyla öğren
25 Şub 2019 #5 Muhammedguler M Kıskanıyormusun Yapma Onaylı Üye Katılım 23 Şub 2019 Mesajlar 89 Tepki puanı 6 7 HİZMET YILI Hile crackleyecek varmı pubg?
25 Şub 2019 #6 Saticma S Süper Üye Katılım 16 Tem 2017 Mesajlar 1,018 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Bu Forumda bedava bi kurs kodu vardı kullandım gayet başarılı arayıp bulmanı öneririm