dostum c# dili kaliteli bir sc için yeterince kapsamlı ve kolay kodlayabilirsin.Selamlar, lol script kodlamayı uzun zamandır istiyordum fakat bir türlü başlayamadım. C# dilinde orta - ileri arası bir seviyedeyim ve daha önce 2 3 tane hile kodlama deneyimim olmuştu. Ancak bunlar genelde ufak oyunlarda speed, teleport, pointer değiştirme gibi hilelerdi. Şimdi asıl sorum şu, C# dilinde kaliteli bir script kodlayabilir miyim?
Kotlaya bilirsin dostum.Selamlar, lol script kodlamayı uzun zamandır istiyordum fakat bir türlü başlayamadım. C# dilinde orta - ileri arası bir seviyedeyim ve daha önce 2 3 tane hile kodlama deneyimim olmuştu. Ancak bunlar genelde ufak oyunlarda speed, teleport, pointer değiştirme gibi hilelerdi. Şimdi asıl sorum şu, C# dilinde kaliteli bir script kodlayabilir miyim?
Ayıp ediyorsun yakanka C# ın yeterli olup olmadığını bilmiyorum ama kodlarsan bedava olsa çok makbule geçer
C++ da biliyorum az buçuk ancak C# çok daha tecrübeli olduğum bir dil olduğu için sordum.C# ile kaliteli hile kodliyamazsin. Benden sana tavsiyem C++ ogrenmendir.
Visual studioNasıl kodlama oluyor aceba
TeşekkürlerKotlaya bilirsin dostum.
Bende öyle düşünüyorumda başlangıç adımını atmakta sıkıntı vardostum c# dili kaliteli bir sc için yeterince kapsamlı ve kolay kodlayabilirsin.
Googlede araştır visual studio .net developing diyehep merak etmişimdir nasıl kodluyorlar acaba
Udemy gibi sanki?bunu öğreten bi site vardı böyle kurs falan satılıyordu adını hataırlarsam yazarım
Olacak işteVar mı öyle bir şey ama sağlam olması lazım.
C++ dediğim gibi. Öncelikle bi C#'ı deneyeyim daha da geliştirmeye karar verirsem başlarım bir daha C++daC++ öğrenirsen daha fazla ilerlersin en iyisi olsun istiyosan çabala
C# güzel kodlama dili de en iyi sonucu almak istiyorsan hızlı ve direkt çalışmasını istiyorsan C++ dostum ama oyunun yazıldığı kodlama dilleri de önemli tabii kiSelamlar, lol script kodlamayı uzun zamandır istiyordum fakat bir türlü başlayamadım. C# dilinde orta - ileri arası bir seviyedeyim ve daha önce 2 3 tane hile kodlama deneyimim olmuştu. Ancak bunlar genelde ufak oyunlarda speed, teleport, pointer değiştirme gibi hilelerdi. Şimdi asıl sorum şu, C# dilinde kaliteli bir script kodlayabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?