C# ile League of Legends script?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Selamlar, lol script kodlamayı uzun zamandır istiyordum fakat bir türlü başlayamadım. C# dilinde orta - ileri arası bir seviyedeyim ve daha önce 2 3 tane hile kodlama deneyimim olmuştu. Ancak bunlar genelde ufak oyunlarda speed, teleport, pointer değiştirme gibi hilelerdi. Şimdi asıl sorum şu, C# dilinde kaliteli bir script kodlayabilir miyim?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Selamlar, lol script kodlamayı uzun zamandır istiyordum fakat bir türlü başlayamadım. C# dilinde orta - ileri arası bir seviyedeyim ve daha önce 2 3 tane hile kodlama deneyimim olmuştu. Ancak bunlar genelde ufak oyunlarda speed, teleport, pointer değiştirme gibi hilelerdi. Şimdi asıl sorum şu, C# dilinde kaliteli bir script kodlayabilir miyim?
dostum c# dili kaliteli bir sc için yeterince kapsamlı ve kolay kodlayabilirsin.

Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kotlaya bilirsin dostum.

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
C# ile kaliteli hile kodliyamazsin. Benden sana tavsiyem C++ ogrenmendir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka C# ın yeterli olup olmadığını bilmiyorum ama kodlarsan bedava olsa çok makbule geçer :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka C# ın yeterli olup olmadığını bilmiyorum ama kodlarsan bedava olsa çok makbule geçer :D
Ayıp ediyorsun ya :D
C# ile kaliteli hile kodliyamazsin. Benden sana tavsiyem C++ ogrenmendir.
C++ da biliyorum az buçuk ancak C# çok daha tecrübeli olduğum bir dil olduğu için sordum.
Nasıl kodlama oluyor aceba
Visual studio
Kotlaya bilirsin dostum.
Teşekkürler

dostum c# dili kaliteli bir sc için yeterince kapsamlı ve kolay kodlayabilirsin.
Bende öyle düşünüyorumda başlangıç adımını atmakta sıkıntı var :D

hep merak etmişimdir nasıl kodluyorlar acaba
Googlede araştır visual studio .net developing diye

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bunu öğreten bi site vardı böyle kurs falan satılıyordu adını hataırlarsam yazarım

Üye
3 HİZMET YILI
Var mı öyle bir şey ama sağlam olması lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
C++ öğrenirsen daha fazla ilerlersin en iyisi olsun istiyosan çabala

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
C++ İle kodlaman daha iyi olur, C# Daha çok masaüstü uygulamaları web uygulamaları gibi şeyler için kullanılıyor

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
C# güzel kodlama dili de en iyi sonucu almak istiyorsan hızlı ve direkt çalışmasını istiyorsan C++ dostum ama oyunun yazıldığı kodlama dilleri de önemli tabii ki

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Benim de küçük oyunlarda C# aracılığyla yaptığım hileler olmuştu C# la güzelinden hileler yapılabilir takıldığın yerler için yapay zekadan yardım alabilirsin sanırım (oyun hilelerinde yardımcı oluyorsa tabii)

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Evet kodlayabilirsin, eb gibi örnekleri mevcut zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
internetten eğitim videosu bulursan deneyerek yapabilirsin.c# çok zor değil fakat kolay olduğuda söylenemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...