C# ile Metin2den Değer Çekmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhabalar bir uygulama geliştirmeye çalışıyorum c# ile metin2 deki x-y kordinatlarımı uygulamamda yazdırmayı hedefliyorum uygulamamı yazdım cheat engine yardım alarak kalıcı değerleri buldum değerler stabil cheat engine de fakat ben bunları uygulamam çekemiyom uygulamam da stabil çalışıyor metin2.bin dosyasına erişemiyorum ama cheat engine bağlanıyor değerleri okuyor bende değerleri okuyabilmek için ne yapmam gerekiyor? bayağı bir araştırdım koruması felan olabilirmiş metin2 nin injector vs kulanmam gerekiyormuş ben sadece uygulamamı kullanmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Pvp server için mi Gameforge için mi pvp serverler içinmi kodladığın hileye pid sistemi yada process gibi özeliikler ekleyerek aynı anda çalıştırabilirsiniz ha diyosun ki ben dll ile build aldım ozaman injector kullanmak zorundasın injector yardımıyla oyuna inject edebilirsin sorununu tam olarak net şekilde açıklarsan yardımcı oluruz

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Yapıyı dll ile satın aldım, sonra enjektör kullanmanız gerekiyor.

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Pvp server için mi Gameforge için mi pvp serverler içinmi kodladığın hileye pid sistemi yada process gibi özeliikler ekleyerek aynı anda çalıştırabilirsiniz ha diyosun ki ben dll ile build aldım ozaman injector kullanmak zorundasın injector yardımıyla oyuna inject edebilirsin sorununu tam olarak net şekilde açıklarsan yardımcı oluruz
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler, bir tane pvp serverda kendimi yazılımda geliştirmek adına küçük çaplı projeler yapmaya çalışıyorum. DLL değil de kendim geliştirmiş olduğum uygulama üzerinden ilerlemek istiyorum oyunda ki verilerimi kendi uygulamam çekmek ve uygulamamı çalıştırdığım da görmek istiyorum tüm verileri cheat engine ile el ettim bunları kendi uygulamam çekmek istiyorum kısaca lakin kullandığım sv de korumamı var bilmiyorum uygulamamı çalıştırdığımda uygulamam bağlamıyor svye yönetice de çalıştırdım size kodumu iletiyorum pid yada process sistemi kendi yazılımam entegre edebilir miyim acaba nasıl bir yol izlemeliyim ? yazdığım kod:

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Runtime.InteropServices;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;
using System.Windows.Forms;
using Memory;

namespace KORDINAT
{
public partial class Form1 : Form
{
Mem m = new Mem();

[DllImport("User32.dll")]
public static extern short GetAsyncKeyState(System.Windows.Forms.Keys vKey);

public static string xkordinati = "metin2client.bin+0x40C8B0,10,7C4";
public static string ykordinati = "metin2client.bin+0x40C8B0,10,7C8";

public Form1()
{
InitializeComponent();
}

private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
CheckForIllegalCrossThreadCalls = false;
int PID = m.GetProcIdFromName("metin2client");
if (PID > 0)
{
m.OpenProcess(PID);
MessageBox.Show("OYUN ALGILANDI");

float X = m.ReadFloat(xkordinati);
float Y = m.ReadFloat(xkordinati);

Kordinat_x.Text = X.ToString();
Kordinat_y.Text = Y.ToString();

}
}

}

///// uygulama görüntüsü
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
PVP Server

pvp server detaylı yazdım moderatör onaylaması bekliyor dll siz kendi c# üzerinde yazdığım uygulama ile oyunla bağlantı kurup değer okuyabilir miyim ve bu bağlantı kurmayı baypass olayını nasıl yaparım nasıl bir yol izlemeliiyim?

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka cheat engineden erişim zor bide pvp yada gameforge arasındada fark var pvp için bu iş kolay ama gameforgede problem yaşarsın

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kalici pointerleri bulduysan. C# projene memory library ekliyerek ilgili pointerlari okuyabilir sonra kendi programinda yazdirabilirsin.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Yapıyı dll ile satın aldım, sonra enjektör kullanmanız gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Çoğu serverde korunma da var bunada dikkat et source paylasımı fazlasıyla yapılmış eksiklerini o projeden alabilirsin göz önünde bulundurarak projeni derledikten sonra oyun ile birlikte açtığın zaman algılıyor mu bunu da kontrol et metin2 için bir çok kaynak kodu paylaşılmış sana tavsiyem hazır bir proje üzerinde önce testlerini yaparsın daha sonra kendince bir proje hazırlarsın oyununu algılamoyorsa bypass yöntemlerini dene onun hakkındada pek bilgili değilim maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...