Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler, bir tane pvp serverda kendimi yazılımda geliştirmek adına küçük çaplı projeler yapmaya çalışıyorum. DLL değil de kendim geliştirmiş olduğum uygulama üzerinden ilerlemek istiyorum oyunda ki verilerimi kendi uygulamam çekmek ve uygulamamı çalıştırdığım da görmek istiyorum tüm verileri cheat engine ile el ettim bunları kendi uygulamam çekmek istiyorum kısaca lakin kullandığım sv de korumamı var bilmiyorum uygulamamı çalıştırdığımda uygulamam bağlamıyor svye yönetice de çalıştırdım size kodumu iletiyorum pid yada process sistemi kendi yazılımam entegre edebilir miyim acaba nasıl bir yol izlemeliyim ? yazdığım kod:Pvp server için mi Gameforge için mi pvp serverler içinmi kodladığın hileye pid sistemi yada process gibi özeliikler ekleyerek aynı anda çalıştırabilirsiniz ha diyosun ki ben dll ile build aldım ozaman injector kullanmak zorundasın injector yardımıyla oyuna inject edebilirsin sorununu tam olarak net şekilde açıklarsan yardımcı oluruz
PVP Servernormal server mi
pvp server detaylı yazdım moderatör onaylaması bekliyor dll siz kendi c# üzerinde yazdığım uygulama ile oyunla bağlantı kurup değer okuyabilir miyim ve bu bağlantı kurmayı baypass olayını nasıl yaparım nasıl bir yol izlemeliiyim?Pvp server için mi Gameforge için mi pvp serverler içinmi kodladığın hileye pid sistemi yada process gibi özeliikler ekleyerek aynı anda çalıştırabilirsiniz ha diyosun ki ben dll ile build aldım ozaman injector kullanmak zorundasın injector yardımıyla oyuna inject edebilirsin sorununu tam olarak net şekilde açıklarsan yardımcı oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?