C++ ile nasıl dump edilir ve offsetler nasıl bulunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba MemoryHackers Ailesi,

Bir konu hakkında soru sorabilmek için bile o konu hakkında biraz bilgi sahibi olmak gerekli. Bir oyunda bot yapmak istiyorum demiyorum, sizlerden hazır sourceler istemiyorum, sadece anlamak istiyorum. Ve maalesef bir tane Türkçe kaynak yok bu konuda. Sebebi hikmetini bilmemem ile beraber konunun hakimi Türk developerlar nedense öğretici bir video oluştururken İngilizce anlatıyor konuyu. İngilizcem 0’a yakın bu arada, bu yüzden tam olarak anlayamıyorum bir türlü konuyu. Günlerdir araştırıyorum. Mesela oyunu nasıl dump ediyorsunuz? Dump ettikten sonra fonksiyon adreslerini ve offsetlerini nasıl buluyorsunuz? SendPacket olayı tam olarak nedir? Bana bu konularda yardımcı olabilecek ve konunun mantığını anlatabilecek kimse yok mu? Ücreti mukabilinde demek isterdim ama günümüz şartları belli; asgari ücretli bir çalışanım. O yüzden ücret ödeyecek durumum yok. Teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Hangi oyun motoru olduğundan bahsetmemişsin, unreal engine 4 üzerinden baz alıcam.

Örneğin bu dumper'i kullanabilirsin :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Kullanımı gayet basit ve kullanım talimatı açıklama kısmında bulunuyor :
1717180714630.png

Sendpacket olayına gelirsek bu terim networking ağ programlaması ile ilgili bi multiplayer oyunlarda veri paketleri istemci ile sunucu arası gönderiliyor bunada "SendPacket" deniliyor, örnek vermek gerekirse RPC açılımıyla REMOTE PROCEDURE CALLS oyun yapımcısının belirlediği fonksiyonları istemciden sunucuya veya sunucudan istemciye çağırılır, hile yapımcılarıda ya sunucu tarafındaki rpc'yi call'larlar yada istemci tarafındaki, mesela online oyunlarda can değeri gibi temel şeyler sunucu taraflıdır ve sunucu tarafında manipülasyon işlemini yapmak daha zordur

Son düzenleme:
Üye
2 HİZMET YILI
Hangi oyun motoru olduğundan bahsetmemişsin, unreal engine 4 üzerinden baz alıcam.

Kullanımı gayet basit ve kullanım talimatı açıklama kısmında bulunuyor : Ekli dosyayı görüntüle 104606

Sendpacket olayına gelirsek bu terim networking ağ programlaması ile ilgili bi multiplayer oyunlarda veri paketleri istemci ile sunucu arası gönderiliyor bunada "SendPacket" deniliyor, örnek vermek gerekirse RPC açılımıyla REMOTE PROCEDURE CALLS oyun yapımcısının belirlediği fonksiyonları istemciden sunucuya veya sunucudan istemciye çağırılır, hile yapımcılarıda ya sunucu tarafındaki rpc'yi call'larlar yada istemci tarafındaki, mesela online oyunlarda can değeri gibi temel şeyler sunucu taraflıdır ve sunucu tarafında manipülasyon işlemini yapmak daha zordur
Hocam öncelikle cevap için teşekkür ediyorum . Diyelim ki dumpladık SDK ları vs çıkardık . Örneğin otomatik saldırı fonksiyonunu çağırmak istiyorum. Sanıyorum bu fonksiyonun adresini bulmak gerek ve bu adresin ofsetine call yapmak gerekiyor yanlış anladıysam düzeltiniz . Peki bu adresi ve offseti nasıl bulucaz

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hangi oyun

ue ise istedigin sıralaması belli zaten uworld'e de fazla gerek yok gengine icinde GameInstance mevcut
изображение_2024-05-31_153308526.png

изображение_2024-05-31_153349303.png

Son düzenleme:
Üye
2 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Üye
2 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/mobile2-global-ue4-pointer.293740/
Mesela ne güzel paylaşmışsınız hocam . Bu pointer ve offsetleri nasıl buldunuz.

dumper ile dump layarak yada manuel bularak cheat engine üzerinden
Ekli dosyayı görüntüle 104613
Ekli dosyayı görüntüle 104614
istersen class okuyarak istersende pointer olarak kullana bilirsin
iamgosh'un de dedigi gibi dumper-7 ile dumplaya bilirsin
Teşekkürler kralsın . Valla bir çok kişiye yazdım birçoğuda senden öğrenen kisiler cevap bile vermediler . Çok teşekkür ederim tekrar

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

Kullanımı gayet basit ve kullanım talimatı açıklama kısmında bulunuyor : Ekli dosyayı görüntüle 104606

dll enjekte etmek istediğimde aldığım hata dll nin 64 bit olarak derlediğim için x86 (oyun m2) dll yi enjekte etmiyor benmi yanlış kullanıyorum ?

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI

merhaba dostum konu üzerinden uzun zaman geçmiş ama bir şeyi merak ettim bu packet olayını. Wireshark ile bu dediğin packet olayı oluyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...