C# ile Online Üyelik Vermek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba C# ile yaptığım programa login sistemi ekleyebiliyorum fakat.
veritabanı ile bunu yapmak istiyorum. access veritabanı ile veritabanından üyelik verebiliyorum programıma ama bana lazım olan şey
örneğin MSSQL veritabanı ile programı yeni indiren kişiye ben uzaktan üyelik vermek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?
illa üyelik verebilmek için bir web sitem olmak zorunda mı ?

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Bos yapma diyiceksin ama böyle bisi tavsiye etmem yapicaksan php ile yap yoksa mysql verilerini program crackliyip calabilirler

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Shitricin vb.net uyarlanmis php ile bir projesi vardi ona göz atabilirsin

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
PHP ile yap bence de arkadaşın dediği gibi yapma kapasiten artar mesela adamın rankını, nickini felan php'den çekersin, PC Hwid'ini alabilirsin, C# da kullanırsın daha sağlıklı olur yani

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Discord gel yardımcı olayım kral
1562602014380.png

Üye
7 HİZMET YILI
googleye free mysql,fremssql,free postgre sql yazarsan tonlarca ücretsiz sql sunucu bulursun ;) yada hiç uğraşma ms azure ye kaydol ücretisiz. kart doğrulaması istiyor sanal kartla doğrula 1 senelik sql veriyorlar

Üye
6 HİZMET YILI
Sakın MySQL ile insert işlemini programdan yapma. Çok rahat bir şekilde veritabanını çalabilirler. Fakat üye çekme işi falan yapacaksan PHP ile MySQL users tablosunu json formatına dönüştür ?_GET[""]; ile çek ve programa veri döndür.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Mysql server aç, databaseni ve tabellerini oluşturt. Ardından da websiteni aç, php ile girilen verilerin doğru olup olmadığında dair database query attır. Eğer varsa echo true at programdan da direk system.net den gettext tap eğer true yazıyosa programa giriş yaptır başka bir şey yazıyorsa giriş yapmasın bu kadar basit. Ama bu auth çok kolay manupüle edilebilir bunu karıştırmak sana kalmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...