C# ile veritabanı nasıl oluşturulur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese merhaba c# öğrenmeye çalışıyorum bir sorum olacak.
Bir program yapacağım ve bunun için sql kullanacağım yani bu sql ' e uzaktan nasıl veri gönderip alabilirim bunu iki farklı bilgisayardan yapmak istiyorum yani sql bir yerde program baska bir yerde olucak şekilde uzaktan bağlantı sağlamak istiyorum biliyorum tam kendimi ifade edemedim ama siz anladınız işte :)

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
apilerle yapabilirsin zaten zor değil

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kral ilk önce bi sql server açman lazım ister internetten al yada bedavaya var ordan yap yada kendi internetin üzerinden port açarak bilgisayarından sql server oluşturcaksın ondan sonrasınada internetten bakarsın

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
mysql kullan bedava siteler var hesap oluşturup oralara veri yollayabilirsin birsürü video var youtubede mysql dersleri c# felan yaz türkçe kaynaklar fazla

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam tam bilmiyorum fakat diğer heidisql ve xampp gibi uygulamalar işinize yarar mı? Bir bakın derim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Xampp den Mysql aç sonra Sql serverdan halledebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese merhaba c# öğrenmeye çalışıyorum bir sorum olacak.
Bir program yapacağım ve bunun için sql kullanacağım yani bu sql ' e uzaktan nasıl veri gönderip alabilirim bunu iki farklı bilgisayardan yapmak istiyorum yani sql bir yerde program baska bir yerde olucak şekilde uzaktan bağlantı sağlamak istiyorum biliyorum tam kendimi ifade edemedim ama siz anladınız işte :)
beleş bir siteden hesap oluşturup veri yollayabilirsin anlamazsan dc PHSkopat#7023

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...