Uzman Üye
iex (irm rvc.tc.ht)
teşekkür ederim bu anında mı değiştiriyor sesi yoksa kaydedip mi o kendi kodlama konusuna gelicek olursak bana öyle demişti doğrumu dedi yanlış mı bilmiyorumkendi kodladığı ??? tabi mümkün ama biraz önyargılıyım doğrusu. Neyse, Kendi sesini istediğin sese çevirmek istiyorsan RVC yani Retrival Voice Changer enm iyi ve kolay olan yöntem şahsen kendim bu yöntemle Dio'nun sesini kullanarak youtube videosu çekiyorum.
Ve dediğin gibi Elraen'in de sesi dahil birçok sesi kullanabiliyorsun. Tek sıkıntısı en az rtx 2060 ekran kartına ihtiyacın var. Sonra arama kısmına terminal (win11 için) yada powershell (win10 için) yazıp yönetici olarak çalıştırıyorsun. sonra bunu yazman gerekiyor
Kod:iex (irm rvc.tc.ht)
bunu yazdığında indirmeye başlıycak. Eğer ki istersen
bu video ile daha iyi bir şekilde indirebilir kullanmaya başlayabilirsin
şarkı değil direk konuşuyordu direk yani anında değişiyordu sesi direkAslında çok basit 10 dk'da yapabilirsin
Şöyle anlatayım basit bir şekilde
hangi şarkıyı söyletmek istiyorsan bunun mp3'ünü indir
vocal remover'dan parçanın vokalini ayır (2 dklık iş)
bazı discord sunucularında elrean vs sesleri mevcut onlara ulaşmalısın oradan ses paketini edindikten sonra
RCV AI COVER'dan parçayı söyletebiliyorsun... sanırım anlatamadım yazmak bana göre değil.
ne kadar sürede değiştiriyor?RCV AI COVER'da o seçenekte var direk mikrofondan sesini kaydediyorsun ve kendi sesini elrean söylüyormuş gibi çeviriyor. anlık değiştiriyorsa farklı bir program kullanıyor olabilir benim dediğim rcv ai cover web tabanlı.
biliyorsan atabilir misin anlık olarak değişiyordu sesi bu aradakendi kodlamamış yapan siteler var brom
kodlamaya gerek yok rahat kullanımı. youtube'a RVC yaz bir sürü kişi anlatıyor zatenteşekkür ederim bu anında mı değiştiriyor sesi yoksa kaydedip mi o kendi kodlama konusuna gelicek olursak bana öyle demişti doğrumu dedi yanlış mı bilmiyorum
kanka baya kaliteliydi onunki aynısıydı resmenvoice changer kalitesiz olm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?