.sln dosyası elimde var yani projehile dll mi proje mi?
Kendini belli etti zaten = pasteRrRrRrRr :>AenR = PasteR?![]()
AenR = PasteR?![]()
proje şeklindedll mi ?
tüm gördüğüm rgbleri değiştiriyorum yinede bir oynama yokhilede RGB diye birşey var onu bul ordan değiştir rgb ayarlarını ama tam emin değilim
ayn paster sorun mu varAenR = PasteR?![]()
eğer ismin güzelmiş diye bana dediysen teşekkürlerİsmin güzelmiş
Visual bilgim yok kusura bakma yardımcı olamayacağım, ancak renk değiştirmek istiyorsan color kodlarıyla oyna.
BUNIFU uı degıstır tasarım degısır.sln dosyası elimde var yani proje
ha bu arada senide biliyoruz istersen konuşmayalımKendini belli etti zaten = pasteRrRrRrRr :>
Neyini biliyon allah aşkına dasmasdasdmha bu arada senide biliyoruz istersen konuşmayalım
Konuş bakalım kaç paste yayınladığımı gördün? Kodlarımın hepsi githubda lisanslı şekilde bulunuyorha bu arada senide biliyoruz istersen konuşmayalım
YCSGO'da eklenecek yakında orayaKonuş bakalım kaç paste yayınladığımı gördün? Kodlarımın hepsi githubda lisanslı şekilde bulunuyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Geç köşene ağla şimdi djdmmdmsmss
Veya bunlardan da alıp paste yapabilirsin kafana göre sjsnmsmssü
ayn self coded anlıyorumNeyini biliyon allah aşkına dasmasdasdm
adamın her paylaştığı hile selfcoded yani nesini biliyorsun anlamadım
tamam hemen inanıp ağlamalıyımKonuş bakalım kaç paste yayınladığımı gördün? Kodlarımın hepsi githubda lisanslı şekilde bulunuyor
Geç köşene ağla şimdi djdmmdmsmss
Veya bunlardan da alıp paste yapabilirsin kafana göre sjsnmsmssü
Hayır yani bu kuyruk acısı neden kantor gösteriyoruz hala ağzına bir şey geveliyosun neyse ya snsmmsmdmsmsayn self coded anlıyorum
tamam hemen inanıp ağlamalıyım
Post automatically merged:
eğer benimle uğraşmak istiyorsan konumu rahat bırak discord adım AenR#0119Hayır yani bu kuyruk acısı neden kantor gösteriyoruz hala ağzına bir şey geveliyosun neyse ya snsmmsmdmsms
Sağ ol o kadar vaktim yok zaten herkes gördü daha cevap vericek bir şey kalmadı sen de köşene hadieğer benimle uğraşmak istiyorsan konumu rahat bırak discord adım AenR#0119
ula o kadar paster diyon laf ediyon sonra birde konuma yardım ediyon la neyse ben paster olduğumu inkar etmiyom sadece kendi kullanacağım bir hile yapıyorum kendi zevkime göre özelliklerini ayarlıyorum ama hemen köşeme gitmeliyimSağ ol o kadar vaktim yok zaten herkes gördü daha cevap vericek bir şey kalmadı sen de köşene hadi
Post automatically merged:
Hadi konuna da cevap vereyim rahat ol menu mün loadlandıüı yeri bul ordan menunun classını bul ordan da o classtaki tasarım kısmını bul yema tasarlanırken imgui içeri alınıp tema uygulanır. O uygulandığı kısımda ise artık config sistemi yapmışlardır ordan mı çekiyolardır yoksa tema sabit midir bilmem ama ya color libden direk renk çekmişlerdir ya rgb veya rgba ile renk kodu koymuşlardır. Onları internetten bir color picker bulup rengini seç kodunu oraya at veya zaten alıştıysan o picker kafanda canlanıyor hadi pastelemeye devam sen