C++ İmgui Menu Projesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Burdan Herkeze S.A Ben cengiz 1 hafta önce Gui araştırmaya başladım ve bunu buldum resimde görüsünüz
lWAoWg.png

Bunu bulduktan sonra bazı lamer ve low lar bundan alıp hile yaparlar Sonra Ben yaptım diyorlar
bende yeni proje açıp yapmaya başladım hiç hatası yoktur sizde low gibi gidip milletten istemeyin araştırın bulun yapın
jWdEyD.png

Ensar Lameri bundan alıp zulu menusu yapmış sonra menu menu Color Picker Kodu alıp herkeze veriyor bide kimsede yok diyor....İşte nolucak Lamerler
9dj6ao.png

Bide Hiç hata Yoktur ben denedim hepsini Hangisi İstiyorsanız directx9-10-11 VE Opengl2-3 hangisi istiyorsanuz proje açıp yeniden yapınız google imgui-master yazın araştırın videoları da var İngilizce Konuşuyorlar bilenler anlar Ben biliyorum yeniden yapıcam bu menuden.....
cs.go hile yarısı bu menude kullanıyorlar...
K.B Bakmayınız İşim var kısa anlattım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bide Bu konuyu Sabitleyin :)
Başka Sitelere Dağıtmayın Bunu​

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bilmiyenler İçin Yararlı Konu Teşekkürler

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Maalesef bu katagoride çalışıyor tagı veremiyoruz...İyi Forumlar

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Oyuna hooklamanız gerekir, Sanırım sen direk github'dan indirmişsin imgui'yi. Çalışmaz bu. Ayrıca Ensarın projesiyle uzaktan yakından alakası yok

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
kardeş bunu hooklucaksın cahil olma ltfn :d
Olm niye anlamiyorsunuz diyom için bi tane proje sadece size ne lazimsa button yada tab checkbox mi lazim alin kodlari hookla ve yap hileni hala hook diyor yav onuna mi verem ben
Gidin kendiniz hooklayin ben mi illa ben hooklucam ben sadece menüsü verdim siz halledin onuda

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
lan aptal herif yeni proje açıp dosyaları ekleyince hooklamış olmuyorsun
ac main cpp'yi üst satırlarda proje build ettiğin zaman kendisine exe olusturuyo boş boş konuşma
hooklaman için endscene leri hook fonksiyon larını falan gireceksin source'ye

Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bilmeyenler İçin Yararlı Konu. Teşekkürler.!

Üye
8 HİZMET YILI
Burdan Herkeze S.A Ben cengiz 1 hafta önce Gui araştırmaya başladım ve bunu buldum resimde görüsünüz
Bunu bulduktan sonra bazı lamer ve low lar bundan alıp hile yaparlar Sonra Ben yaptım diyorlar
bende yeni proje açıp yapmaya başladım hiç hatası yoktur sizde low gibi gidip milletten istemeyin araştırın bulun yapın
Ensar Lameri bundan alıp zulu menusu yapmış sonra menu menu Color Picker Kodu alıp herkeze veriyor bide kimsede yok diyor....İşte nolucak Lamerler
Bide Hiç hata Yoktur ben denedim hepsini Hangisi İstiyorsanız directx9-10-11 VE Opengl2-3 hangisi istiyorsanuz proje açıp yeniden yapınız google imgui-master yazın araştırın videoları da var İngilizce Konuşuyorlar bilenler anlar Ben biliyorum yeniden yapıcam bu menuden.....
cs.go hile yarısı bu menude kullanıyorlar...
K.B Bakmayınız İşim var kısa anlattım

Bide Bu konuyu Sabitleyin :)
Başka Sitelere Dağıtmayın Bunu​
Türkçeye google çevirdi:
Dediklerin doğru. Ama bir sıkıntı var. Imgui için WindowProtection hook lazım. Ve bunu hooklamak directx hooklamak gibi değil. Ama ilerlemek isterseniz
Ama adam kopyala yapıştırmaya izin vermiyor. Kopyala yapıştırırsanız kendinize ait olmaz!!!
Eğer DirectX bölümünde usta değilseniz girişmenizi tavsiye etmem zira ömürünüzü söker atar!!

Üye
10 HİZMET YILI
grammarlord bu nasıl çeviri olum kendin yazmışsın translate söker atar dermi dsapkflass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...