C++ key sistemi yapabilecek ve normal basit bir koruma atabilecek birisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam, elimde bir source var spoofer. Ona koruma ve key sistemi ekleyebilecek bir arkadaş arıyorum. Yapabilecek olan varsa Discord adresini bıraksın alta.

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Elinde bir spoofer varsa ve sen key sistemi yapacak ve basit bir koruma atacak birisini arıyorsan yazılımdan hiç anlamıyorsun ve open source bir proje bulmuşsun(Github tarzı yerlerden) demektir. Sanmıyorum kimsenin çıkıp zaten open source bir projeye key sistemi yazıp sana vereceğini. Adamın kendisi kodlar kendisi satar. İyi günler

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Benim bir tane arkadaş var öyle ona söyleyim sana mesaj atsın sende uygunsan

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Elinde bir spoofer varsa ve sen key sistemi yapacak ve basit bir koruma atacak birisini arıyorsan yazılımdan hiç anlamıyorsun ve open source bir proje bulmuşsun(Github tarzı yerlerden) demektir. Sanmıyorum kimsenin çıkıp zaten open source bir projeye key sistemi yazıp sana vereceğini. Adamın kendisi kodlar kendisi satar. İyi günler
Dostum bilgim olduğunu söylemedim ki? Satış konusunda iyiyim, çevrem var ve kendime ortak arıyorum, o kadar. Satış yapmaya başladığımızda hakkını alır zaten. Sen niye durup dururken sinir yaptın ki?
Post automatically merged:

Benim bir tane arkadaş var öyle ona söyleyim sana mesaj atsın sende uygunsan
Discord'unu bırak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...