Üye
biraz abartmış olabilirim fakat phyton önü açık bir dil. o bakımdan biraz daha öne çıkıyorSınırlı derken ?
biraz abartmış olabilirim fakat phyton önü açık bir dil. o bakımdan biraz daha öne çıkıyorSınırlı derken ?
o zaman o dunyalara girmeyim, borsaya kodlama yapılabilir mi ?cmd ayrı bir dünya
Anladım sağolun cevabınız içinbiraz abartmış olabilirim fakat phyton önü açık bir dil. o bakımdan biraz daha öne çıkıyor
yapılabilir.o zaman o dunyalara girmeyim, borsaya kodlama yapılabilir mi ?
hangisi ile daha kaliteli sonuç alırım ?yapılabilir.
python da oop yapıya sardır gitsin....hangisi ile daha kaliteli sonuç alırım ?
saldıracam, olumlu sonuçlar aldım sizden, peki kaç yıl iyi tecrübe edinilir bu işten ?python da oop yapıya sardır gitsin....
benim gibi ömrünü ver yaşa bu hayatı...saldıracam, olumlu sonuçlar aldım sizden, peki kaç yıl iyi tecrübe edinilir bu işten ?
Araştırmaya başladım da, umarım soru işareti bırakmaz güncel videolar .Kankam yazıyla anlatılacak şey değil, derslerini alabilirsin veya bunun hakkında videolar izleyebilirsin.
Teşekkür ederim bu konuyu ve sizi not aldım.bir şeyi unutmuşum:
eğer bu işe balayacaksan öncelikle ilk yapman gereken şey: kod yazarken açık olman lazım. "neden" diye sorduğunu varsayıyorum. hemen açıklayayım.
bir kod parçasının ne kadar kısa olduğunun bi önemi yok. eğer kod üzerinde sadece sen oynama yapacaksan kendi anladığın şekilde yazabilirsin ama daha sonradan düzenleme yapacaksan veya başka insanlar da üzerinde çalışacaksa her yazdığın bloğa açılama yazman projenin ilermesini kolaylaştırır. bunun önemini zaten ilerde anlarsın ama önce başlaman lazım. çok konuştum sanırım. yine de bi sorun olursa bana sorabilirsin. bilmediklerimi de birlikte öğreniriz![]()
Ömür değilde, yani sağlığı çok etkiler mi peki ?benim gibi ömrünü ver yaşa bu hayatı...
benim gibi kafayı yeme ihtimalin yüksek ama allah razı olsun parası temiz helal sağlıkta on numaradan 0.1 eksik o da tahtalar arası kayış oynak kayışAraştırmaya başladım da, umarım soru işareti bırakmaz güncel videolar .
Post automatically merged:
Teşekkür ederim bu konuyu ve sizi not aldım.
Ömür değilde, yani sağlığı çok etkiler mi peki ?
kafanı fazla zorlarsan etkiler ayrıca yazılımcı çalışma ortamı da önemli yani oturma pozisyonları çalışırken ve ayrıca aile ilişkileri ve çevreye duyarlılık bunlar da etmen...Araştırmaya başladım da, umarım soru işareti bırakmaz güncel videolar .
Teşekkür ederim bu konuyu ve sizi not aldım.
Ömür değilde, yani sağlığı çok etkiler mi peki ?
benim gibi kafayı yeme ihtimalin yüksek ama allah razı olsun parası temiz helal sağlıkta on numaradan 0.1 eksik o da tahtalar arası kayış oynak kayış![]()
paket servis mantığıyla yapacaksan daha çok yol alırsın be kardeşim aynen devamilahi kardeş, başlarsam sağlam başlamalıyım, şuan her sektör sıkıntılı, pandemi bitene kadar yardırayım ben o zaman.Peki evdende hizmet verebiliyor muyuz ?
paket servis mantığıyla yapacaksan daha çok yol alırsın be kardeşim aynen devam![]()
işin sonunda kendini koyup kendini 600 dolar karşılığında dünya da yer kalmadı bizde uzayda kendi ekonomimizi kurduk merhaba ilk siftahım için 100 uzay ışık yılı parasına hemen sipariş ver diyebilirsin....paketin içine hard dşsk . ssd yada sunucumu koyup gondereceğim. xd
Bu iyiydi işin sonu hacker lığa gidebilri mi ?işin sonunda kendini koyup kendini 600 dolar karşılığında dünya da yer kalmadı bizde uzayda kendi ekonomimizi kurduk merhaba ilk siftahım için 100 uzay ışık yılı parasına hemen sipariş ver diyebilirsin....
sen ne diyorsun bir anda kendini nasayı hackleyen yalancılar belgeselinde altın portakal ödülünü alırken bulabilirsin...Bu iyiydi işin sonu hacker lığa gidebilri mi ?
sen ne diyorsun bir anda kendini nasayı hackleyen yalancılar belgeselinde altın portakal ödülünü alırken bulabilirsin...
assembly var toplum mühendisliği var var da var derin işte baya.dadaxd peki cidden b8u hacker nasıl olunuyor çok merek ediyorum ?
Dark web olayı , kodlamayla çok alakalı değil mi ?assembly var toplum mühendisliği var var da var derin işte baya.