Onaylı Üye
Aslında kodlamanın dışında kalıyor biraz.
nasıl yani, neden dışında ki ?Aslında kodlamanın dışında kalıyor biraz.
herkes tor browser yapıştırıp giriyor...nasıl yani, neden dışında ki ?
o ne google gibi birşey mi ?herkes tor browser yapıştırıp giriyor...
aynen googleın bağlanamadığı dark web tabanlı sitelere bağlanmanı sağlıyoro ne google gibi birşey mi ?
Orası çok mu karanlık kodlar içeriyor ?aynen googleın bağlanamadığı dark web tabanlı sitelere bağlanmanı sağlıyor
Ço karanlık kodlar değil karanlık işler nejat işlerden bile daha karışık sen düşünOrası çok mu karanlık kodlar içeriyor ?
O zaman bulaşmamak en iyisi , herkesin dillendirdiği satışlar vs karanlık işler doğru o zaman.Ço karanlık kodlar değil karanlık işler nejat işlerden bile daha karışık sen düşün![]()
e ticaretO zaman bulaşmamak en iyisi , herkesin dillendirdiği satışlar vs karanlık işler doğru o zaman.
Bitcoin ile dönüyor diyorlar doğru mu ?e ticaret![]()
o işin içinde ama bitcoin ap ayrı bir dünyaBitcoin ile dönüyor diyorlar doğru mu ?
c# dili olarak ek bilgilerde edindim çok mutluyum, başka öneriniz olursa hep buradayımo işin içinde ama bitcoin ap ayrı bir dünya
python konusunda ne düşünüyorsun o zaman?c# dili olarak ek bilgilerde edindim çok mutluyum, başka öneriniz olursa hep buradayım![]()
Onuda anladım oda iyi ve başlangıcım olacak prof adam.python konusunda ne düşünüyorsun o zaman?
iyi bakalım oop sistemi unutma sistem artık oop den yürüyor...Onuda anladım oda iyi ve başlangıcım olacak prof adam.
nasıl yani?Hileler konusunda kafam karıştı
Çok iyi olduiyi bakalım oop sistemi unutma sistem artık oop den yürüyor...
Post automatically merged:
nasıl yani?
hayırlısıÇok iyi oldu![]()
Bu kodlar nedir anlamadım ?[QUOTE = "Experimentador, postagem: 3399242, membro: 2343246"]
Vamos ver, não se esqueça do sistema oop, o sistema agora está rodando do oop ...
[QUOTE = "Experimentador, postagem: 3399238, membro: 2343246"]
O que você pensa sobre python então?
[/ QUOTE]
python é uma linguagem fascinante
vallaha hayırlısı ne diyelim python güzel bir dil çalışmak ayrı bir güzel...[QUOTE = "Experimentador, postagem: 3399242, membro: 2343246"]
Vamos ver, não se esqueça do sistema oop, o sistema agora está rodando do oop ...
[QUOTE = "Experimentador, postagem: 3399238, membro: 2343246"]
O que você pensa sobre python então?
[/ QUOTE]
python é uma linguagem fascinante
Bende iş istedim
kesinliklede şu arkadaş şüphe falan anlamadım garip neysevallaha hayırlısı ne diyelim python güzel bir dil çalışmak ayrı bir güzel...