c++ Da orta seviyelerde değilim ama ruby tam istediğim olaya anlatmıyor ben sıfırdan bir kurs istiyorum varmıdırRuby 'den baktın mı? Bazı konularda desteğimi oradan alıyorum.
Post automatically merged:
Unutmadan, orta-üst seviyedeysen, hackpledge.org tavsiye ederim..
Kurs varmıdır elinizde?yardımcı olabilirim dostum
Tabiki Buyur atÖzelden dc yazayım link atarım
Kıralbilirim Onu yapabilirim ama Ben Kendi param dışında İstemiyorum Günah Felan İstemiyorum Olsaydı Kendi paramla alırdım ama ondan bedava kurs istiyorum Öğrenciyim mağlumudeym krack hesapları ınterneten bulabılır yada kırabılırsın
udemyde ararsan bulabilirsin veya youtubeden başla çok az izle sonra kitap al program yap boz bidaha yap kendini her şarta ve koşula hazırla mesela vb sonra c# sonra c++ geç hazırlığın olsun en baştan c++ da zorlanırsın.c++ Da orta seviyelerde değilim ama ruby tam istediğim olaya anlatmıyor ben sıfırdan bir kurs istiyorum varmıdır
dogru dıyon knk c# dan baslaması daha iyiudemyde ararsan bulabilirsin veya youtubeden başla çok az izle sonra kitap al program yap boz bidaha yap kendini her şarta ve koşula hazırla mesela vb sonra c# sonra c++ geç hazırlığın olsun en baştan c++ da zorlanırsın.
Bana instagram'dan bir çekilişten çıkmıştı ve baya yararlı olduğunu düşünüyorum. Şuan c# konsol uygulaması öğreniyorum. Yararı olduğunu söyleyebilirim.Udemy'de satılan kurslardan satın alıp gerçekten bir şeyler öğrenen var mı? Bu kodlama vs için her yere reklam koyuyorlar ama ben pek işe yarayacağını düşünmüyorum açıkçasıxd satın alırsan kullandıktan/izledikten sonra konuya bi güncelleme babında bilgi bırakırsan güzel olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?