C++ Kursları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Selamlar Dostlarım Ben 4 a but ve -Yours sincerely 4 a but And Memoryhacker Officials-

Bu Konuyu Açtım Çünkü Acil Bana lazım Kendim Bir Kurs Buldum youtube Dan Ama Tam Olarak Kavrayamadım

Udemy den Kurs Almak İstemiyorum Lütfen Bana Elinizde Olan C++ Derslerini Atarmısınız

Saygılarımla 4 a but

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ruby 'den baktın mı? Bazı konularda desteğimi oradan alıyorum.
Post automatically merged:

Unutmadan, orta-üst seviyedeysen, hackpledge.org tavsiye ederim..

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ruby 'den baktın mı? Bazı konularda desteğimi oradan alıyorum.
Post automatically merged:

Unutmadan, orta-üst seviyedeysen, hackpledge.org tavsiye ederim..
c++ Da orta seviyelerde değilim ama ruby tam istediğim olaya anlatmıyor ben sıfırdan bir kurs istiyorum varmıdır

Herşeyde elim var
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
udeym krack hesapları ınterneten bulabılır yada kırabılırsın

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
udeym krack hesapları ınterneten bulabılır yada kırabılırsın
Kıralbilirim Onu yapabilirim ama Ben Kendi param dışında İstemiyorum Günah Felan İstemiyorum Olsaydı Kendi paramla alırdım ama ondan bedava kurs istiyorum Öğrenciyim mağlum

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
c++ Da orta seviyelerde değilim ama ruby tam istediğim olaya anlatmıyor ben sıfırdan bir kurs istiyorum varmıdır
udemyde ararsan bulabilirsin veya youtubeden başla çok az izle sonra kitap al program yap boz bidaha yap kendini her şarta ve koşula hazırla mesela vb sonra c# sonra c++ geç hazırlığın olsun en baştan c++ da zorlanırsın.

Herşeyde elim var
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
udemyde ararsan bulabilirsin veya youtubeden başla çok az izle sonra kitap al program yap boz bidaha yap kendini her şarta ve koşula hazırla mesela vb sonra c# sonra c++ geç hazırlığın olsun en baştan c++ da zorlanırsın.
dogru dıyon knk c# dan baslaması daha iyi

businessman ivar
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
go to udemy take the course name add torrent next to it in google and you will get it for free ...

Üye
6 HİZMET YILI
Udemy'de satılan kurslardan satın alıp gerçekten bir şeyler öğrenen var mı? Bu kodlama vs için her yere reklam koyuyorlar ama ben pek işe yarayacağını düşünmüyorum açıkçasıxd satın alırsan kullandıktan/izledikten sonra konuya bi güncelleme babında bilgi bırakırsan güzel olabilir.

null
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Udemy'de satılan kurslardan satın alıp gerçekten bir şeyler öğrenen var mı? Bu kodlama vs için her yere reklam koyuyorlar ama ben pek işe yarayacağını düşünmüyorum açıkçasıxd satın alırsan kullandıktan/izledikten sonra konuya bi güncelleme babında bilgi bırakırsan güzel olabilir.
Bana instagram'dan bir çekilişten çıkmıştı ve baya yararlı olduğunu düşünüyorum. Şuan c# konsol uygulaması öğreniyorum. Yararı olduğunu söyleyebilirim.

Dân chơi Vĩnh Phúc
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI

VerifySpoof
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Udemy var onu tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kurs nasıl verılıor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...