C++ MacOS WndProc Benzeri Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Herkese merhabalar. Şimdi ben kendime MacOS işletim sisteminde Internal hile programlıyorum. İşte bütün hooklar vesaire attım, OpenGL desen onu da hookladım elimde menü ve hile var:
Ekran_Resmi_2020-05-18_16.26.52.png

Şimdi soru şu normalde Windows'da olsa wndproc u döndürüp input u kapattırıp sadece imgui kullanılmasını sağlardım fakat elimde buna eşdeğer veya benzer bi fonksiyon yok. Googleden araştırdım, Apple Devolper dökümanlarını okudum fakat hiç bir şey elde edemedim. Bu arada kullandığım programlama dili C++. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
NOT: CSGO içe bir func varsa direkt input kapatıcak veya SDL fonksiyonu, fonksiyonlara da hooklanabilirim direkt söyleyebilirsiniz yani...

NOT: "Yorumlarda umarım yardım eden olur", "Ben bilmiyorum", "Googleden araştırırsan bulabilirsin" vb. Veya biri yazdıktan sonra 30 kişi aynısını yazıyorsa raporlayacağım. Yorum kasmayalım. Şimdiden teşekkürler.

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam lütfen yorum kasmak algılamayın ancak bu forumda bu soruya cevap verebilecek biri olduğunu sanmıyorum baya derin. yetkililer de lütfen reklam olarak algılamasın, bu konuyu unknowncheats'de açmanızı tavsiye ederim burada cevap bulabileceğinizi sanmıyorum.

Lütfen yorum kasma algılamayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...