C++ Metin2 PvP radar source

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
C++:
HANDLE MEMORY = OpenProcess(PROCESS_ALL_ACCESS, 0, GetCurrentProcessId());
WriteProcessMemory(MEMORY, (LPVOID)WallHacks, &WallValue, 4, NULL);

Bune ? Zaten processin icindesin internalsin niye handle acip RPM WPM kullaniyorsun? Çok gereksiz zaten processin içinde çalışıyor senin kodun ne gerek var remote process gibi RPM WPM yapmaya.
rica etsem peki örnek vere bilirmissin

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Nullptr checki RPM ilemi yapiyorsun ??!!! :kekw: :kekw: :kekw: Daha neler okuyacam ya.

Konunun imgui ile alakasi ?

Derken ? Madem internalsin RPM e ne gerek var ? RPM ile memory yazmazsin memory okursun bu arada.
Aklı selim kardeşim ben bu şekilde kullanıyorum demedim hani 50 mesaja kasan insanlar yok karşında bu şekilde aşşalayıcı tavırla konuşunca gülünç duruma düşüyon madem çok iyisin milletin syntax yapısına karşımadan kendin paylaş örnek öyle gui resmi atarak olmaz bu işler konumuza gelcek olursak max performans problemi olur oda çokta etkilemez oyun geliştirmiyo sonuçta 3. parti yazılım

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Aklı selim kardeşim ben bu şekilde kullanıyorum demedim hani 50 mesaja kasan insanlar yok karşında bu şekilde aşşalayıcı tavırla konuşunca gülünç duruma düşüyon madem çok iyisin milletin syntax yapısına karşımadan kendin paylaş örnek öyle gui resmi atarak olmaz bu işler konumuza gelcek olursak max performans problemi olur oda çokta etkilemez oyun geliştirmiyo sonuçta 3. parti yazılım
internetde 1 ton C++ kaynagi varken sirf sen istedin diye burda C++ dersi veremicem sana.

rica etsem peki örnek vere bilirmissin

ChatGPT ye "When I should use RPM/WPM api and When I should use pointer dereferencing?" yazarsan cevabini direkt vericektir zaten.

You should use RPM/WPM APIs when:

1. Inter-process communication: When you need to exchange data between different processes running on the same system

1. In summary, use RPM/WPM APIs when you need to interact with the memory of other processes in a multitasking environment, and use pointer dereferencing when you need to access and manipulate memory directly within your own program, particularly in scenarios involving dynamic memory allocation, data structures, or low-level programming.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
internetde 1 ton C++ kaynagi varken sirf sen istedin diye burda C++ dersi veremicem sana.

ChatGPT ye "When I should use RPM/WPM api and When I should use pointer dereferencing?" yazarsan cevabini direkt vericektir zaten.
C++:
int num = 10;
int *ptr = #
int value = *ptr;
evet verdigi bu yazdıgını da okudum bir isime yaramadı acıkcası

açıkcası sunuda belirtmek isterim ki read write icin internal yada external farkı yok benim icin ha external de esp yapıp internal de kullanmıssın ha internal de esp yapıp pid atıyarak external de kullanmıssın bir farkı yok yani (konu kapanmıstır)

Son düzenleme:
aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
C++:
int num = 10;
int *ptr = #
int value = *ptr;
evet verdigi bu yazdıgını da okudum bir isime yaramadı acıkcası

açıkcası sunuda belirtmek isterim ki read write icin internal yada external farkı yok benim icin ha external de esp yapıp internal de kullanmıssın ha internal de esp yapıp pid atıyarak external de kullanmıssın bir farkı yok yani (konu kapanmıstır)
Abicim ben ne diyorum sen ne diyorsun. Neyse laf anlatamicam sana. Bu arada direkt pointeri deref etmekle RPM/WPM apisi kullanmak arasinda fark var evet.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Abicim ben ne diyorum sen ne diyorsun. Neyse laf anlatamicam sana. Bu arada direkt pointeri deref etmekle RPM/WPM apisi kullanmak arasinda fark var evet.
ben sana laf anlatamıyorum sen diyorsun ki bu internal mi external mi neden ikisi birden neden kullandın bu yani senin anlattıgın basından bu yana konu kapandı yani
(sıkıldım artık yani):hapsuu:

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kral bu ne ıse yarıyor nası kullancaz