google'a yazarsan zaten dersler çıkıyor kitaplar çıkıyor yazılı ve videolu anlatımlar çıkıyor kaliteli boş yapmışsın kanka udemy'den alabilirsin vs. o kadar çok yer var ki saymakla bitmez boşa zaman israfı olur gel şöyle yapalım ben link atim tıkla direkt gelsin cevaplarHerkese merhaba C# dilinin eğiitimine başladım fakat UE4 kullanmak istiyorum ve yazılım dili olarak C++ kullandığını biliyorum. Sorum şu C++ nasıl öğrenebilirim ve nereden öğrenebilirim?
youtube'dakiler karışık gelirse benim fikrimce en iyisi kitaplardan bakman çok daha kolay öğrenirsinHerkese merhaba C# dilinin eğiitimine başladım fakat UE4 kullanmak istiyorum ve yazılım dili olarak C++ kullandığını biliyorum. Sorum şu C++ nasıl öğrenebilirim ve nereden öğrenebilirim?
evet ingilizce şartBence hangi programlamayı öğreniceksen öğren ingilizceyi yanına/ cebine koy kardeşim
İngilizcem var hocam ingiltere de büyüdüm aslında sorum nereden detaylı c++ öğrenebilirim olacaktı fakat düzeltmeye kalmadan mesajlar geldi sağolsun herkes.Bence hangi programlamayı öğreniceksen öğren ingilizceyi yanına/ cebine koy kardeşim