C++ Nasıl öğrenilir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
オスマン
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Herkese merhaba C# dilinin eğiitimine başladım fakat UE4 kullanmak istiyorum ve yazılım dili olarak C++ kullandığını biliyorum. Sorum şu C++ nasıl öğrenebilirim ve nereden öğrenebilirim?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Herkese merhaba C# dilinin eğiitimine başladım fakat UE4 kullanmak istiyorum ve yazılım dili olarak C++ kullandığını biliyorum. Sorum şu C++ nasıl öğrenebilirim ve nereden öğrenebilirim?
google'a yazarsan zaten dersler çıkıyor kitaplar çıkıyor yazılı ve videolu anlatımlar çıkıyor kaliteli boş yapmışsın kanka udemy'den alabilirsin vs. o kadar çok yer var ki saymakla bitmez boşa zaman israfı olur gel şöyle yapalım ben link atim tıkla direkt gelsin cevaplar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu da açık hali belki yanlış anlaşılır falan)

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
youtube'dakiler karışık gelirse benim fikrimce en iyisi kitaplardan bakman çok daha kolay öğrenirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bence hangi programlamayı öğreniceksen öğren ingilizceyi yanına/ cebine koy kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hocam yazılım akademisi isminde bir mobil uygulama var gerçekten yararlı ve güzel bir anlatım var ordan derslere bakıp kendiniz de alıştırmalar yaprak orta düzeyde öğrenebilirsiniz.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Youtube'de Yazılım Bilimi kanalı 50 küsür videoluk çok güzel bir seri hazırlamış baştan sona takip edersen c++ temelini kesinlikle atarsın öneririm.

オスマン
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bence hangi programlamayı öğreniceksen öğren ingilizceyi yanına/ cebine koy kardeşim
İngilizcem var hocam ingiltere de büyüdüm aslında sorum nereden detaylı c++ öğrenebilirim olacaktı fakat düzeltmeye kalmadan mesajlar geldi sağolsun herkes.

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
telefonuna kurabileceğin uygulamalı tarzı app mevcut

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
youtubede videolar var reis oradan yardım alabilirsn

Üye
6 HİZMET YILI
udemy kursları var çok pahalı değil bence denemelisin

Üye
7 HİZMET YILI
YouTube ve Öğretim setleri satılıyor aslında maddi imkanın iyiyse hem yabancı diline de katkısı olur.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
biraz enteresan gelebilir ama arkadaşımın babası kitaptan öğrenmişti. bence herkesin öğrenme biçimi farklı. web sitelerinde kurs satılıyor buradan ismini verebiliyor muyuz bilmiyorum ama ben oradan indirimli bir fiyata satın alıp çalışmıştım. mesaj atmak istersen yazarım

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum yazılım bilimi diye bir kanal var ayrıca udemy den 10 dk lık ücretsiz ögrenme vidoları var
Bdtk nın 1 milyon yazılımcı projesi için başlattığı derslerde olması gerek

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
BTK Akademi (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun) sitesine e-devler ile giriş yaparak oradaki kursa başvurabilirsiniz. 1 Milyon istihdam projesi kapsamında.

Unqown
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben kodlamaya video izlemeden başladım kendim öğrendim if ten başladım şimdi biliyorum kendin tek tek kodların ne işe yaradığını bulman gerek. Benim fikrim bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...