Anladım Teşekkür EderimC zor bir dildir fakat C yazılım dilini öğrendikten sonra c# ve c++ öğrenmesi çok daha kolay ve hızlı olucak. Oyun yapmak istiyorsan c# tavsiye ederim. Udemy'den kurs satın alabilirsin şuan da fiyatlar gayet makul, btk akademiden öğrenebilirsin devletin kendi sitesidir ve ücretsizdir. beyaz adam da güzel kitaplar bulunuyor ve gayet ucuz alıp öğrenebilirsin. Udemy ve btk akademi kurs sonunda sana sertifika veriyor. Cv'ne doldurabilirsin ileride iş yapar.
C den başlarsa hepsinde çok rahat eder ilk ilşin C yi iyi öğrenmek olsun dostum
Hocam programlamaya doğrudan C++ ile başlarsan kafan yanar gerçekten. Daha basit bir dilden başlamayı tercih edebilirsin, Ruby veya Python gibi daha basit karmaşık olmayan dilleri tercih edebilirsin. Bu dillerde biraz zaman geçirip programlama ile biraz haşır neşir olduktan sonra Java veya C# gibi dillere geçiş yapabilirsin. Kendi görüşüm böyledir.
hocam c olmadan da c++ öğrenebilirsin başlangıç için ideal sayılabilecek bir dil olduğunu düşünüyorum. Bir arkadaş c# oyun programlama için demiş ama fazla özel olmuş o. C# nesnel programlama dilidir ve sanırım sen ikisini aynı şey sanıyorsun öğrenmeye başlamadan önce ikisini de bir araştır farklarını öğren istersen <3
Yazılım temellerini c++ dan öğren. Spesifik bir yönelimin yoksa web tasarım ve web programlama ile devam etmeni tavsiye edebilirim. html css ile web ön yüzü tasarımını öğrenirsin sonra da c++ ve c# da öğrendiklerini kullanarak webin arkasındaki yazılım kısmını yapmaya çalışırsın. Kaynak olarak da önce youtube da bir araştırma yapmanı öneririm ücretsiz kaynakları araştır baktın sana göre değil udemy den kurs alırsın zaten sürekli indirimdeler
Merhaba arkadaşlar, C++ öğrenmek istiyorum. İnternetten ve YouTube'dan bakıyorum ama hiçbir şey anlamıyorum. Bana önerebileceğiniz yerler var mı ücretsiz olarak? Yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Teşekkürler KankaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hocam yutup da Murat Yücedağ adlı kanala bakabilirsin uzun ve öretici eyitim serisi var tavsiye ederim kendimde 20 inci bölümdeyim
Eyvallah Kral Teşekkür EderimKimse Bjarne'ın kitaplarını önermemiş ama ben onu okuyan birisi olarak şiddetle tavsiye ederim. Ama İngilizce. Deitel'ın kitapları da çok iyidir.
Bjarne'ın kitabının ismi ise: "Programming principles and practice using C++"
Ayrıca, yurtdışında satılıyor sadece bu kitap. Amazon'dan getirtebilirseniz çok iyi olabilir. Uğraşmak istemiyorsanız Deitel'ı da şiddetle öneririm.
iyi kaynaklar var udemy den araştırmanı da öneririm ve kaynağın güncel olması şartMerhaba arkadaşlar, C++ öğrenmek istiyorum. İnternetten ve YouTube'dan bakıyorum ama hiçbir şey anlamıyorum. Bana önerebileceğiniz yerler var mı ücretsiz olarak? Yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?