Üye
c# öğrenmek içi kaynak arıyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.
inceleyeceğimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
nerde olduğunu söyleseydiniz incelerdim .-.devlet bi ara yazılım için ders başlatmıştı şuan tam hatırlamıyorum isminide orda c# için uzun dersler vardı.
tamamdır teşekkürlereğitmen olarak;
Murat Yücedağ, Engin demiroğ bu ikilinin tüm c# videolarını izleyebilirsin.
sertifika uluslar arası geçerliliğe sahip mi?Udemy den bakıp satın alabilirisin dersi. Kampanya yapıyor arada udemy takip edersen ucuza kapatırsın. Hem de sertifikada veriyor eğitim aldığına dair.
tamamdır teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz içinyazılım mühendisliği öğrencisiyim engin demiroğ un udemy kursları çok işime yaradı tavsiye ederim
c# öğrenmek içi kaynak arıyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.
Malesef uluslararası geçerliliği yok. Ama uluslararası geçerlilik istiyorsan Amerika'da ki bazı üniversiteler veriyor. Ama o da para karşılığı eğitimi tamamladıktan sonra. Bir sebep sunarsan para da almıyorlar. İşte ülkemizde dolar çok yüksek falan filan dersen bedavada veriyorlar sertifikayı. İnternetten araştırıp bulabilirsin.inceleyeceğim
Post automatically merged:
nerde olduğunu söyleseydiniz incelerdim .-.
tamamdır teşekkürler
sertifika uluslar arası geçerliliğe sahip mi?
tamamdır çok teşekkür ediyorumMalesef uluslararası geçerliliği yok. Ama uluslararası geçerlilik istiyorsan Amerika'da ki bazı üniversiteler veriyor. Ama o da para karşılığı eğitimi tamamladıktan sonra. Bir sebep sunarsan para da almıyorlar. İşte ülkemizde dolar çok yüksek falan filan dersen bedavada veriyorlar sertifikayı. İnternetten araştırıp bulabilirsin.
link var mıudemy turkcell in vardı sanırım eğitimleri ordan bakabilirsin.
dostum uluslararası sertifika lazım bana yaçok cüzi bir miktar verip udemy den eğitim almanı öneririm, hem soruların olursa onları da cevaplıyorlar
uluslararası sertifika var mıudemy de bulabilirsin ek olarak 1milyonistihdam devletin sitesinde bulunuyor fakat tabii ki çok çok üst düzey bir eğitim değil
dostum uluslararası sertifika lazım bana yaçok cüzi bir miktar verip udemy den eğitim almanı öneririm, hem soruların olursa onları da cevaplıyorlar
teşekkürlerçok cüzi bir miktar verip udemy den eğitim almanı öneririm, hem soruların olursa onları da cevaplıyorlar
Ben Yazılım Atolyesinden Öğrendim. Dilerseniz Bakabilirsiniz,c# öğrenmek içi kaynak arıyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.