teşekkürlerYazılım işine yeni yeni girişmek isteyenler için C# muhteşem bir dil olacaktır.
Yararlı konu/video, ellerine sağlık.
Ama Ondan Önce VB.net'i Öğrenmeleri Lazımki , C#'da Sorun Yaşamasınlar. Biliyoruzki C#'ın Altında VB.net Yatıyor.Yazılım işine yeni yeni girişmek isteyenler için C# muhteşem bir dil olacaktır.
Yararlı konu/video, ellerine sağlık.
Ona bakılırsa da VB.net'in altında da Assembly yatıyor. Bence bir yazılım işine girişmek için "Başlangıç" adı altında bir etkenin olması yanlış. C# basit ve algoritması daha kolay olduğu için ben öyle dedim. C# için VB.net'e gerek yok bana kalırsa.Ama Ondan Önce VB.net'i Öğrenmeleri Lazımki , C#'da Sorun Yaşamasınlar. Biliyoruzki C#'ın Altında VB.net Yatıyor.
Bu Konuyu Özelden Mesaj Atacağımki Seni Bilgilendireyim.Ona bakılırsa da VB.net'in altında da Assembly yatıyor. Bence bir yazılım işine girişmek için "Başlangıç" adı altında bir etkenin olması yanlış. C# basit ve algoritması daha kolay olduğu için ben öyle dedim. C# için VB.net'e gerek yok bana kalırsa.
çok doğru bir yorum c# gerçekten basit c# işin algortimasını çözmek için gerçekten önemliOna bakılırsa da VB.net'in altında da Assembly yatıyor. Bence bir yazılım işine girişmek için "Başlangıç" adı altında bir etkenin olması yanlış. C# basit ve algoritması daha kolay olduğu için ben öyle dedim. C# için VB.net'e gerek yok bana kalırsa.
teşekkürlerBu İşle Uğraşmak İstiyenler Güzel Yol
Ah ahAma Ondan Önce VB.net'i Öğrenmeleri Lazımki , C#'da Sorun Yaşamasınlar. Biliyoruzki C#'ın Altında VB.net Yatıyor.
TeşekkürlerEline sağlık hocam zaten aboneyim yararlı videolar atıyorsunuz
TeşekkürlerDostum teşekkürler , kanalları takip ettim oradan da takip edeceğim.
çok saolaradıgım video teşekkürler <3
ayn onu unutmuşumcode.org![]()