C# öğrenmek için kursa başlayacağım faydalı olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar bir eğitim sitesine c# kursum var program vs yazmak istiyorum onun için faydalı olur mu
1638656495818.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
internetteki kurslar yardımcı olur ekstra bir kursa gitmene gerek yok bence tamamen vakit ayırman ve istemen gerekiyor gerisi zaten zamanla olur ve c# dan başlarsan diğer dilleride kolayca öğrenebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
internetteki kurslar yardımcı olur ekstra bir kursa gitmene gerek yok bence tamamen vakit ayırman ve istemen gerekiyor gerisi zaten zamanla olur ve c# dan başlarsan diğer dilleride kolayca öğrenebilirsin
teşekkürler

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar bir eğitim sitesine c# kursum var program vs yazmak istiyorum onun için faydalı olur mu
Ekli dosyayı görüntüle 70334
kankam kurs falan alman iyi ama sana şöyle tavsiye vereyim adamlar gelip sana c# ta hesap makinesi, marjinler, if,string gibi basit yerlerden başlıyorsa hiç umursama, c# ın mantıgı tam olarak ne biliormusun, yazmak istedigin programın keni kafanda algoritmasını oluştur, ve kodlama dilinde ki kodları öğren zaten gerisi yapboz parçası gibi geliyor. Örnek vericek olursam, 9 rakamdan doğru olanı bildigimizde ekrana bir kovboy resmi çıksın, burda ki ekran kelimesinin programda ki karsılıgını bulucaksın, ve doğru oldugunu belirten kodu bulucaksın mantık bu başarılar dilerim

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kurslar temeli atar kendini çok geliştiremezsin kurslar ile. Temeli attıktan sonra yavaş yavaş kendi projelerini yap.

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Yüz yüze kurs bulursanız daha mantıklı

Üye
4 HİZMET YILI
udemy üzerinden aldığın eğitimlerin faydasını ancak öğretin eğitimci iyi anlatıyorsa öğrenebilirsin
onun dışnda eğitmen kötüyse maalesefpek bi yadımı dokunmaz

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
tek teoride değil genelde kendin sürekli öğrendiğin şeyleri tekrarlayıp yeni birşeyler eklemeye çalış inşallah istediğin gibi olur

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam tabi ki de yardımcı olur yeter ki istekli ol

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ağa tabiki çok faydalı olur kurslara gir baya işine yaricaktır

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Bak dostum istediğin kadar kurs al istediğin kadar hoca tut hiçbiri senin kendi isteğinle öğreneceğin kadar öğretemez tek biyerden öğrenmek zorunda değilsin herşeyi araştıra araştıra kaynak kodlara baka baka öğrenirsin

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bu kurs sana temel taşlarını oluşturur ama daha fazlasını da gerekiyor farklı kurslar da edin yabancı kaynaklardan bak

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
faydalı olur tabiki temelleri öğrenirsin fakat sonra internetten kendin araştırarak öğrenmen lazım

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Tabikide faydalı olur ama sadece bunu izleyerek öğrenemezsin alıştırma yapman lazım zaten c# kolay bir dil kolay öğreneceğini düşünüyorum

Web işleri falan filan
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bu kursu bende almıştım adam güzel anlatıyor. Ama kursa bağlı kalma verdiği örneklere neler ekleyebilirsin onlarıda yapmaya çalış kendi notlarını da al gerçekten emek verirsen ekmeğini yersin

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Oncelikle merhaba,
Kurslar seni tahmin edilebilecek bir noktaya tasir bunu unutmamani tavsiye ederim.
Yani orada ki if,switch yapilari gibi seyleri surekli tekrar et ve kafanda bir senaryo olusturarak bu senaryolari alistirma seklinde kendine isindir.
Vakit gecirdikce artik zaten kafanda olusmus olacak ve bol bol makale oku bu yapilar hakkinda sadece bu yapilar degil cesit cesit yapilar fonksiyonlar var.
Simdiden basarilar :)

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
dostum murat yücedağın bu kursunu ben de aldım 82.dersteyim. murat hocayı 4 5 yıldır takip ediyorum. öğretme işine gerçekten gönül vermiş biri. dersleri gerçekten akıcı ne açık anlaşılır şekilde anlatıyor. her dersinde örnekler yapıyor dersin sonunda da siz de şunu şunu yapın gibisinden önerilerde de bulunuyor. c# öğrenmek için bence en kalilteli kaynaklardan biri. yanlış bilmiyorsan aralık ayı için 3 kurs 50 tl kampanyası da var. bana sorarsan c# öğrenmek istiyorsan kesinlikle al başla

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Youtubede aradigini bulamadinmi dostum bu egitimi aldın ?

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Özellikle bu kurs için söylüyorum evet olur. C# temelden ileri düzeye kadar güzel liderlik ediyor. Konu ile ilgili genel terimleri, mantığı güzel anlatmış arkadaş. Alıp bakabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
şahsi fikrim udemy yerine btk akadami ve youtube dan daha çok şey öğrenebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...