c++ öğrenmek istiyorum (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
yapacağım şey çok bi programlama değil çok detaylı bir yazılım falan yapmayacağım sadece hile kodlamak istiyorum bypass dll inject vb c++ ile yapmak istiyorum manual bypasslar ya olmuyor olsa bile sağlıklı olmuyor kendi hilemi istediğim oyuna yapmak istiyorum bu hile kodlama işi kaç gün sürüyor (çoğu şeyleri zaten forumlardan toplayıp 1 araya getireceğim ) injectleme anti cheatı geçmek gibi birsürü konu var battleye vanguard eac anti cheatı nasıl geçerim adlı birsürü konu var ama kodlama bilmediğim için boş boş bakıyorum bende ufakta olsa kodlama öğrenmek istiyorum önerdiğiniz video falan varmı birde kaç aya yada kaç yıla istediğim düzeyde kodlama bilirim teşekkürler
Post automatically merged:

memory hackersın değerli satırlarca kod yazan ekipleri yardımcı olursanız sevinirim :D

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ne Kadar Emek O Kadar Köfte Diyeyim Temel Derslerden Başla Gerisi Zaten Eklediğin Kütüphaneye Bağlı Include Tabanlı Dil Olduğun İçin Neyi Ekersen Onu Biçiyorsun Bir Sorunun Olursa Bana Ulaş Discord :♡lil'Neko#1261

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Ne Kadar Emek O Kadar Köfte Diyeyim Temel Derslerden Başla Gerisi Zaten Eklediğin Kütüphaneye Bağlı Include Tabanlı Dil Olduğun İçin Neyi Ekersen Onu Biçiyorsun Bir Sorunun Olursa Bana Ulaş Discord :♡lil'Neko#1261
ark attım temelden başlayacağım sanırım 1-2 aya paste bir hile yapabilirim diye düşünüyorum
Post automatically merged:

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bu videoya bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kitabını satın alabilirsin youtubeden videolar izleyebilirsin ama en önemli konu azim

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
YouTubede özel ders gibi anlatan kanallar ayrıca Udemy de var ona da bakmanı tavsiye ederim

Üye
5 HİZMET YILI
Çok sayıda kaynak var aslında youtubda bir sürü eğitim videosu var.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Youtube ve google da çeşitli parayla eğitim veren siteler var.Oralardan araştırarak bakabilirsin ücretsiz de var

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Youtubeda böyle videolar bunları arastirabilriisn dostum

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum youtubede olsun forumda olsun her yerde bu c++ konusunda en temelden başlangıçç videoları konu'ları ile dolu tavsiye edeceğim bir sayfa var tabiki

Buradan başlayabilirsin :)

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Youtube udemyden vs ders atmışlar onlar pek işine yaramaz çünkü hile için yazılım ile baştan yazılım yazma çok farklı şeyler bunun yerine youtubede *How to find esp offset* tarzı aramalar yap tamamen hile temelli başla önceliğin cheat enginede trainer yazmayı öğrenmek olsun 1 hafta falan cheat engine ile trainer yazınca c# ile loader templatesi yap loaderine hazır kodlar ekle ama mesela esp renk kodlarını sil rengini falan değiştirip loaderine koy en son loaderine otomatik dll injector ve kendi esp kodlarını falan yerleştir aimbot istiyorsan *How to find aimbot source* yazabilirsin mesela çok zor değil 1 2 ayda kendim amatörce yapmaya başladım ben

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yolun acık olsun knka ben ıstedım basaramadım

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ben de araştırdım ama çok kısıtlı tek basina öğrenmek zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...