yapacağım şey çok bi programlama değil çok detaylı bir yazılım falan yapmayacağım sadece hile kodlamak istiyorum bypass dll inject vb c++ ile yapmak istiyorum manual bypasslar ya olmuyor olsa bile sağlıklı olmuyor kendi hilemi istediğim oyuna yapmak istiyorum bu hile kodlama işi kaç gün sürüyor (çoğu şeyleri zaten forumlardan toplayıp 1 araya getireceğim ) injectleme anti cheatı geçmek gibi birsürü konu var battleye vanguard eac anti cheatı nasıl geçerim adlı birsürü konu var ama kodlama bilmediğim için boş boş bakıyorum bende ufakta olsa kodlama öğrenmek istiyorum önerdiğiniz video falan varmı birde kaç aya yada kaç yıla istediğim düzeyde kodlama bilirim teşekkürler
Post automatically merged:
memory hackersın değerli satırlarca kod yazan ekipleri yardımcı olursanız sevinirim
Ne Kadar Emek O Kadar Köfte Diyeyim Temel Derslerden Başla Gerisi Zaten Eklediğin Kütüphaneye Bağlı Include Tabanlı Dil Olduğun İçin Neyi Ekersen Onu Biçiyorsun Bir Sorunun Olursa Bana Ulaş Discord :♡lil'Neko#1261
Ne Kadar Emek O Kadar Köfte Diyeyim Temel Derslerden Başla Gerisi Zaten Eklediğin Kütüphaneye Bağlı Include Tabanlı Dil Olduğun İçin Neyi Ekersen Onu Biçiyorsun Bir Sorunun Olursa Bana Ulaş Discord :♡lil'Neko#1261
Dostum youtubede olsun forumda olsun her yerde bu c++ konusunda en temelden başlangıçç videoları konu'ları ile dolu tavsiye edeceğim bir sayfa var tabiki
Youtube udemyden vs ders atmışlar onlar pek işine yaramaz çünkü hile için yazılım ile baştan yazılım yazma çok farklı şeyler bunun yerine youtubede *How to find esp offset* tarzı aramalar yap tamamen hile temelli başla önceliğin cheat enginede trainer yazmayı öğrenmek olsun 1 hafta falan cheat engine ile trainer yazınca c# ile loader templatesi yap loaderine hazır kodlar ekle ama mesela esp renk kodlarını sil rengini falan değiştirip loaderine koy en son loaderine otomatik dll injector ve kendi esp kodlarını falan yerleştir aimbot istiyorsan *How to find aimbot source* yazabilirsin mesela çok zor değil 1 2 ayda kendim amatörce yapmaya başladım ben