C++ Oyun Hilesi Kodlamak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Merhabalar, C++ Üzerinden Oyun Hilesi Kodlamak İstiyorum. Pubg Mobile İçin Kodlamaya Karar Verdim. İlk Kez Yapacağım İçin Sizlere Sormak İstedim. Hangi Eklentileri Kullanmam Gerekir Ve Ortalama Kaç Saatimi Alır?

C++ & Visual Studio Code

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Saat ve eklentiyi sal dostum C++ temel anlamda değil ileri derecede öğrendiğini düşünüyormusun?

Yazılım Mühendisi
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hile kodlamak öyle göründüğü gibi basit bir iş değil hele ki tek bir kişinin komplex bir oyun için hile yapması olağan dışı diyebilirim(kısa sürede). önce iyi bir ingilizce ve programlama dili bilmen gerekir ve yardım alman gerekir gelişi güzel hile kodlayamazsın ne yazık ki. Bellek yönetimi konusunda ve pointer konusunda iyi derece bilgi sahibi olman gerekir. tavsiyem önce biraz daha kendini geliştirmelisin çünki bu talebinden anlıyorum ki çok fazla bilgiye sahip değilsin şimdiden başarılar yine de.

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sana şöle diyim 50yi aşkın oyunun içinden geçtim ve hala kendimi yeterli bulmuyom o oyuna hile yapıcak kadar geçicen saati dakikayı

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Maalesef hile kodlamak sandigin kadar kolay birsey degil

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hıle kodlamak yanı bıraz zor alttyapı ıster bu doktorluk muhendıslık nasıl zorsa buda zor o kadar kolay deil

the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Basit bir hile yapacaksan yarım saatini alabilir ama büyük çaplı oyunlarda aylar sürebilir neticede yapılan iş pointer bulup onu başka bir şey ile değiştirmek, uygulama cracklemek gibi düşün orda da pointer değişimi olur aslında.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sadece c++ ile bitmiyor daha çok dil öğrenmen gerekiyor

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
c++ bende öğrenmeye çalışıyorum bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak :D

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eğitimlerini almadan kodlayamazssın ve aylarını alabilir tabi eğer önceden bilgi birirkim varsa yoksa eğer baya uğraşacaksın gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...