C# Oyuna Bağlanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm,

Ben Mesela CSGO Oyunumuz Olsun.Oyuna C# İle Bağlanıp Chate Yazı Yazdırmak İstiyorum, Minecraft Ekranında Adamların Üstünde Yazılar Yazsın Vs. Bunları Nasıl Yapabilirim.İnternette Araştırdım Fakat Belli Bir Kaynak Bulamadım.Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler,Elleriniz Dert Görmesin.Discordum = Sipiderman#0174

Son düzenleme:
CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Sen Minecraft gibi bir oyuna ancak Java ile client kodlıyarak yapabilirsin. fakat sendkeys methoduyla bi spam bot gibi bir sistem yapabilirsin bunun için bi SendKeys bilmen gerek

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
mypackettool , wireshark gibi programlar ile paket dinleyip tekrar send ederek yapabilirsin ama bunun için client - server mantığını öğrenmen gerek

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sen Minecraft gibi bir oyuna ancak Java ile client kodlıyarak yapabilirsin. fakat sendkeys methoduyla bi spam bot gibi bir sistem yapabilirsin bunun için bi SendKeys bilmen gerek
aynan öyle İçimdekini yazmışssın ... yardımcı olmustur umarım ..

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sendkeys, mauseevents ile bilgisayar uç birimlerini kontrol altın alıp yapabilirsin bahsettiğini readwritememory ile de yapılabilinir ama zahmetli ve sıkıntılı olur

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
araştirman lazım deli gibi simdiden iyi araştırmalar
Post automatically merged:

iyice araştirman lazım şimdiden başari diliyorum

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
I've try but is like a C++ programm howerver the stun is hard to focus and the sustain is little more of the chipleader during the spell but the rest its cool i will test it thanks you bro

Üye
7 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm,

Ben Mesela CSGO Oyunumuz Olsun.Oyuna C# İle Bağlanıp Chate Yazı Yazdırmak İstiyorum, Minecraft Ekranında Adamların Üstünde Yazılar Yazsın Vs. Bunları Nasıl Yapabilirim.İnternette Araştırdım Fakat Belli Bir Kaynak Bulamadım.Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler,Elleriniz Dert Görmesin.Discordum = Sipiderman#0174

Aradığın her şeyi bulamayacaksın, her şey için bir yeteneğe ihtiyacın var

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
rica ederim internette bir çok örnek proje bulabilirsin bununla ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...