C++ pointer bulmak yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Benim sormak istediğim konu oyunlardaki pointerlar hakkında.
Sıradan bir offline oyun için tek tek değer deneyerek bulunabiliyor onu bulduktan sonra bide kalıcı pointer bulmak için epeyi bi uğraşıyorum tek bir özellik için.
Oyundaki tüm özelliklerin pointerlarını ve kalıcı pointerlarını bulmanın daha basit bir yolu varmıdır aceba

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
benim bilgidiğim bu kadar knk sana yardımcı olmak istedim daha fazlasını ne yazıkki bilmiyorum :(

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Takipteyim vardır umarım başka bir yolu bana da lazım. Oyunda pointer bulmak aylar sürer yoksa.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Oyunu dumpluyorsun sonra ida , olly , reclass gibi programlar yardımıyla bütün offsetlar bulunabilir. Zaten dumpladıktan sonra bütün offsetler kabak gibi görünüyor. Bulunmayan offsetlar için cheat engine ile tek tek arama yapılıyor.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Oyunu dumpluyorsun sonra ida , olly , reclass gibi programlar yardımıyla bütün offsetlar bulunabilir. Zaten dumpladıktan sonra bütün offsetler kabak gibi görünüyor. Bulunmayan offsetlar için cheat engine ile tek tek arama yapılıyor.
burada bulunanalar kalıcı mı oluyor

Üye
5 HİZMET YILI
peki ya oyuna dump atamıyorsan ? coğu oyunun dump koruması var

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dump koruması dediğiniz şey ne tam olarak ? Oyunu çalıştırınca oyun zaten bir çok paketini dışarı çıkarır ama çıkarmadığı paketleri dumplayarak çıkarırız. Bir çok oynanan oyun için bu geçerli LoL Csgo gibi gibi. Eğer dumplıyamıyorsanız gidip cheat engine ile tek tek arıycaksınız.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Genelde player pointer üzerinden çoğu şey bulunabiliyor ordan yola çıkabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Genellikle bu işler için IDA kullanır oyunu dumplamak için bazı pluginler var hatta bunu robloxta yapıyolar oyunu dumplıyolar kullandıkları plugin ise Class Informer ida da analiz ediyolar fakat bilgi gerektirir çok kaynakta bulamazsınız (yabancı dahil.) sonra offsetleri bulurlar.
++ ekleme basit offset bulmak istiyorsanız ida sploiter pluginide vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...