C# programım kırıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
öncelikle herkese merhabalar, ben Point Blank oyununda hile üreticisiyim kendi vip hile mi üretip satıyorum 4 aydır bu işle meşgulüm hile mi C# dilinde yazdım 12 özelliği mevcut buna bağzı korumalarda ekledim mesela 1 kişi satın aldığında arkadaşına verdiğinde onda çalışmasın diye Kullanıcı Adı Şifre li giriş yaptım ve Mac adresi doğrulama programa doğru kullanıcı adını şifreyi yazsanız bile eğer sistemde o pc nin mac adresi kayıtlı değil ise girmez. programı SkiDzEX-master ilede max olarak şifreledim hilede zaten 20 tane felan fake form da vardı hile çalışırken cheat engine, process hacker, gibi 15 e yakın programıda yasakladım açar açmaz pc ye reset atıyor ve birisi bir şekilde programı kırmış kullanıcı adına herhangi birşey yazıyor ve giriş diyor normalde bu alan boş bırakılmaz hatası veriyor ama onda giriş yapıyor videosunu aşağıda bırakacağım kıran kişinin ismide asosyal tr olduğunu söylüyor benden çok ağır şeyler istiyorlar kimseyle paylaşmamaları için lütfen aklınıza gelecek çözüm önerilerinizi bekliyorum herkese teşekür ederim.
video:

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Socket sistemi kullanabilirsin crypto protector (benimde kullandığım) kullanabilirsin formlar arası geçiş yaptırmak yerine formun boyutunu büyütüp özellikleri visible false yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sefere mi gidiyonuz yeğenim o nasıl müzik. Tabi şarkılar mehter askerlikler bedelli. aldığın mac adresi hard adres değildir. Sen bu işi serverside ile yürütmelisin. client Kodları serverdan anlık alsın.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
C# biliyorsndur zaten , Confuser Ex modla .

Üye
8 HİZMET YILI
Kodları buluttan yükle.
örnek bir video varmı youtubede varsa link atma şansınız varmı
Post automatically merged:

C# biliyorsndur zaten , Confuser Ex modla .
hocam onu yaptım zaten hatta normal projede 20 tane fake form var hepsi hile şeklinde ofsetler farklı bunu böyle yapıp üstüne Confuser Ex ile şifreledim bunun yanı sıra bir çok koruma daha vardı ancak kırıldı

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

Kanka o zaman kendin elle 2 -3 şey daha ekle.

DbgProtection , DnSpyProtection gibi. Programların acık olup olmadıgını kontrol edecek, acıksa kendisini kapatıcak falan. ve mantıklı gözüken ,işe yarıyormuş gibi gözüken junkcode'lar ekle

Kurtarılmayı bekleyenler kurtulmayı hak etmez
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ben C# dilinde aşırı bilgim yok ama şöyle düşün. Projedeki kodları buluttan çekerek yaparsan programı kıran birisi buluttaki kodlara müdahale edeceğini sanmıyorum.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Hilede debugger koruması varmıydı? debuggerle bazı adresleri jmp leyerek geçmişler çokda zor olmasa gerek verilen msgbox un assembly da bi adresi var bunu strıng references olarak taratıp bulup adresine jmp atmıştır yani kısacası hata mesajı veriyordur fakat hile kısmınada atlıyordur yani bir nevi msgbox un fonksiyonunu atlatmış.

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dostum her program kırılacaktır koruma ister koy ister koyma her program kırılır ama illa koycam diyorsan bencede koy ki kendini hacker sanan lamerler çalmasın bence eazfuscator kullan gerçekten güzel fakat paralı zaten ücretsiz ve açık kaynaklı korumalar hemen kırılıyor o yüzden adam gibi bir koruma al dnguard eazfuscator vmprotect (vmprotect konusunda şüpheliyim ama herkez çok iyi diyor dnSpy ile devirt 2 saniye sürmüyor bende ama bilemem)

Ücretsiz koruma kullancaksan açık kaynaklı olmasın (çoğu açık kaynaklı) veya eğer açık kaynaklı ise onu kendin modla veya undetected modlanmış versiyonunu indir

ama en başta söylediğim gibi her koruma kırılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...