Üye
öncelikle herkese merhabalar, ben Point Blank oyununda hile üreticisiyim kendi vip hile mi üretip satıyorum 4 aydır bu işle meşgulüm hile mi C# dilinde yazdım 12 özelliği mevcut buna bağzı korumalarda ekledim mesela 1 kişi satın aldığında arkadaşına verdiğinde onda çalışmasın diye Kullanıcı Adı Şifre li giriş yaptım ve Mac adresi doğrulama programa doğru kullanıcı adını şifreyi yazsanız bile eğer sistemde o pc nin mac adresi kayıtlı değil ise girmez. programı SkiDzEX-master ilede max olarak şifreledim hilede zaten 20 tane felan fake form da vardı hile çalışırken cheat engine, process hacker, gibi 15 e yakın programıda yasakladım açar açmaz pc ye reset atıyor ve birisi bir şekilde programı kırmış kullanıcı adına herhangi birşey yazıyor ve giriş diyor normalde bu alan boş bırakılmaz hatası veriyor ama onda giriş yapıyor videosunu aşağıda bırakacağım kıran kişinin ismide asosyal tr olduğunu söylüyor benden çok ağır şeyler istiyorlar kimseyle paylaşmamaları için lütfen aklınıza gelecek çözüm önerilerinizi bekliyorum herkese teşekür ederim.
video:
video: