C# Programlama Nasıl Öğrenmeliyim? yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Selamun aleyküm kodlamada yeni değilim html css php kodlamaları yani web site kodlamalarını biliyorum bunlarıda video izleyerek öğrendim youtube sayesinde
C# öğrenmek istiyorum bunuda video ile öğrenmeye çalışacağım
C# öğrenme nedenim cs go da hile yapmak
aranızda şöyle diyenler olacaktır kesin hile için öğrenmen yanlış vs. lütfen yorum atmayın

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
adlı kanalın C# öğrenme dersleri var 28 ders.
bu listeyi öğrensem benim için yeterli olacak mı? C# bilen yada kodlama bilgisi iyi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim teşekkürler.

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
C# 'ı öğrenmek istiyorsan herşeyi araştır belli bir yerden yürüme A dan Z'ye kadar bütün bilgileri parça parça topla sonra birleştir.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
ben sadece cs go hile kodlama düzeyinde ki kod vs. öğrenmek istiyorum fazlası benim için yarar ifade etmez

Galaksilerde Dolaşıp Duruyoruz...
Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Aslında Bende zulu Hilesi Yapmak İstiyorum Kimse Yapmıyor ve Aktif Olmuyor Bunun İçin Bana Öğreticekler Varmı?

:D
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yani CS go içinde sınırlama her şeyi dene bi yerde takılma çalışmaların sınırlı olmasin emin ol daha iyi şeyleri yapacaksın başarilar

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Yaw Şimdi Şöyle Bir Olay Var Bak Adam Hile Olayına Merak Salmış Hile Yapmadan O C# Dan Bi Zevk Almaz Önce Amacına Ulaşsın Hele Ondan Sonra Zaten Gerisi Gelir Önce Heves Ve Azim

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kardeş Sen Sıfırdan Öğrenirsin C#'ı yani sadece CS İçinde hile yapma Diğer oyunlarda Hile Yapmayı Çözersen CS'de yaparsın Udemy güzel ama para vermen gerekiyor :)

const keytr = require('keytr.js');
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
İnternetle öğretici videolar var sana tavsiyem 0 dan başla :)

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Eğitim videolarında hile kodlama gösterilmez. Hile kodlaman için gerekli olan kütüphanelerde gösterilmez eğitimlerde. Sadece otomasyon ve ufak uygulama tarzında eğitim videoları bulunur. Bunların içerisinde yer alan gerekli kütüphaneler standarttır. Sürekli bunları kullanırsın. Eğitimden aldığın bilgiyi Google kullanarak kendin üzerine katmalısın. Kendini bu şekilde geliştirebilirsin. Eğitim videoları izleyerek sadece hazır sourcelerin mantığını anlarsın. Ama kendin yazamaz ve belkide düzenleyemezsin. Kısa sürede olacak bir işte değil bu. Yine de başlarım ben diyorsan Murat Yücedağ c# derslerini tavsiye ederim. ilk 100 videolarını izle. Temelden anlatıyor. x1.5 ile veya x2 ile izleyerek bitirebilirsin dersi.

CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kardeşim CS:GO Hile Kodlamanda ve C#'da Yardımcı Olabilirim Sana Nereden Ulaşabilirim

Üye
7 HİZMET YILI
Bir dili asla orenemezsin çünkü sonu yok sadece işine yarayacak kadar bilsen yeter eğitim videolarıyla zaman kaybetme başlangıcı al yolunu ciz

Üye
7 HİZMET YILI
Dostum internette profesörlerin çok güzel , kitap gibi, yazıları var onları okumanı tavsiye ederim eğer çıktılatma şansın varsa daha iyi olur :)

udemyde her ay sanırsam kuponlar yayınlanıyor %100 %90 %80 gibi onları yakalarsan daha iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...