c# Protectör Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar C# Bir Uygulamam Var Bunu Korumak İstiyorum Ama Bildiğiniz Üzere Confuser Ex-Vmprotect-Cybtro Obfuscator Gibi Programlar Çabuk Unpackleniyor Bunlar Yerine Daha İyi Bişey Arıyorum.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Vmprotect son sürümünün demo versiyonunu kullan. En azından herkesin kırabilmesini engellemiş olursun.

I am SherLocked
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ya Herkes Vmp Diyor Ztn De .net De Vmp Geçmek Basit Oluyor.
Arkadaşın dediğini iyi okumamışsın dostum. Orada geçmek zor demiyor zaten herkesin kırmasını engellemiş olursun diyor. Bu şekilde ben crackerım diye geçinen lamerlardan kurtulmuş oluyorsun ama tabii ki bilen biri için çokta zorlayıcı bir protect değil.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kendin yaz dostum o zaman. Yada parasını verip al veya modded eklemeleri vesaire yap

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Almaya kalksan kaç paraya gleir en ucuza
Öncelikle benim bildiğim TR servisler yok geneli yabancı ve sana otomatik olarak *7 olarak gelecek. eğer yaptığınız program buna değerse ücretli servisler alın Kİ onların da kırılmayacağının garantisi yok. Yaptığınız programı FREE olarak yayınlayacaksanız boşuna ücret ödemeyin, Free servisleri kullanın.

Sen zayıfsın çünkü sende nefret eksikliği var
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Githubda bazı protectorlerin source codesi var, kendin yapabilirsin veya satın alabilirsin dostum

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
VM korumasını paran varsa kullan eğer paran yoksa demo kullanmalısın wm yi ole herkes kolay kolay kıramaz ama demosu için bişey diyemem

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bence koruma koyma zaten her türlü kırılacak ama bence koy çünkü lamerler çalabilir ne kullanıcaksın? üst ve orta düzey arası reverseler kırabilir (örnek ben)
Crypto Obfuscator
Agile .Net
VMProtect .net
KoiVM
ConfuserEx

şimdi orta ve yeni başlayanların kırabilecekleri
Secure Team
.Net Reactor (6.0)

şimdi üst ve bilgili reverselerin kırabileceği güçlü korumalar (bunları bende kırabiliyorum)
eazfuscator vm
Phoenix Protector
.NET Reactor (3X)
Modlanmış KoiVM

burda listeledim işine yarayacaktır

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Github'u baz alarak oradaki projeleri geliştirip işine yarar hâle getirebilirsin.
Post automatically merged:

Tercihen Github ya da Vmprotect işine yarayabilir. Araştırmanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knk demekten bıktım ama sen vmpnin sanallaştırıcısını kaldırmıyorsun sadece packerini kaldırıyorsun bende dahil hiç kimsenin kaldırmadıgını gördüm sadece VMP'yi krekliyebilecek kadar becerikli olan biri kaldırabilir (diye biliyorum).

ve knk adsasdadkllş "Phoenix Protector, .NET Reactor" lamer seviyesinde
Post automatically merged:

Vmprotect son sürümünün demo versiyonunu kullan. En azından herkesin kırabilmesini engellemiş olursun.
ve krşm demoda sistem şöyle işler:
sen programı korursun o korurken hwidini alır programa yerleştirir çünkü sadece sende çalışsın diye öyle olmasa kimse paralı sürümünü almaz.

brain bro plss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...