Arkadaşlar C# Bir Uygulamam Var Bunu Korumak İstiyorum Ama Bildiğiniz Üzere Confuser Ex-Vmprotect-Cybtro Obfuscator Gibi Programlar Çabuk Unpackleniyor Bunlar Yerine Daha İyi Bişey Arıyorum.
Arkadaşın dediğini iyi okumamışsın dostum. Orada geçmek zor demiyor zaten herkesin kırmasını engellemiş olursun diyor. Bu şekilde ben crackerım diye geçinen lamerlardan kurtulmuş oluyorsun ama tabii ki bilen biri için çokta zorlayıcı bir protect değil.
Öncelikle benim bildiğim TR servisler yok geneli yabancı ve sana otomatik olarak *7 olarak gelecek. eğer yaptığınız program buna değerse ücretli servisler alın Kİ onların da kırılmayacağının garantisi yok. Yaptığınız programı FREE olarak yayınlayacaksanız boşuna ücret ödemeyin, Free servisleri kullanın.
bence koruma koyma zaten her türlü kırılacak ama bence koy çünkü lamerler çalabilir ne kullanıcaksın? üst ve orta düzey arası reverseler kırabilir (örnek ben)
Crypto Obfuscator
Agile .Net
VMProtect .net
KoiVM
ConfuserEx
şimdi orta ve yeni başlayanların kırabilecekleri
Secure Team
.Net Reactor (6.0)
şimdi üst ve bilgili reverselerin kırabileceği güçlü korumalar (bunları bende kırabiliyorum)
eazfuscator vm
Phoenix Protector
.NET Reactor (3X)
Modlanmış KoiVM
bence koruma koyma zaten her türlü kırılacak ama bence koy çünkü lamerler çalabilir ne kullanıcaksın? üst ve orta düzey arası reverseler kırabilir (örnek ben)
Crypto Obfuscator
Agile .Net
VMProtect .net
KoiVM
ConfuserEx
şimdi orta ve yeni başlayanların kırabilecekleri
Secure Team
.Net Reactor (6.0)
şimdi üst ve bilgili reverselerin kırabileceği güçlü korumalar (bunları bende kırabiliyorum)
eazfuscator vm
Phoenix Protector
.NET Reactor (3X)
Modlanmış KoiVM
knk demekten bıktım ama sen vmpnin sanallaştırıcısını kaldırmıyorsun sadece packerini kaldırıyorsun bende dahil hiç kimsenin kaldırmadıgını gördüm sadece VMP'yi krekliyebilecek kadar becerikli olan biri kaldırabilir (diye biliyorum).
ve knk adsasdadkllş "Phoenix Protector, .NET Reactor" lamer seviyesinde
ve krşm demoda sistem şöyle işler:
sen programı korursun o korurken hwidini alır programa yerleştirir çünkü sadece sende çalışsın diye öyle olmasa kimse paralı sürümünü almaz.