Ya Herkes Vmp Diyor Ztn De .net De Vmp Geçmek Basit Oluyor.Vmprotect son sürümünün demo versiyonunu kullan. En azından herkesin kırabilmesini engellemiş olursun.
Arkadaşın dediğini iyi okumamışsın dostum. Orada geçmek zor demiyor zaten herkesin kırmasını engellemiş olursun diyor. Bu şekilde ben crackerım diye geçinen lamerlardan kurtulmuş oluyorsun ama tabii ki bilen biri için çokta zorlayıcı bir protect değil.Ya Herkes Vmp Diyor Ztn De .net De Vmp Geçmek Basit Oluyor.
Almaya kalksan kaç paraya gelir en ucuza?Kendin yaz dostum o zaman. Yada parasını verip al veya modded eklemeleri vesaire yap
Öncelikle benim bildiğim TR servisler yok geneli yabancı ve sana otomatik olarak *7 olarak gelecek. eğer yaptığınız program buna değerse ücretli servisler alın Kİ onların da kırılmayacağının garantisi yok. Yaptığınız programı FREE olarak yayınlayacaksanız boşuna ücret ödemeyin, Free servisleri kullanın.Almaya kalksan kaç paraya gleir en ucuza
knk demekten bıktım ama sen vmpnin sanallaştırıcısını kaldırmıyorsun sadece packerini kaldırıyorsun bende dahil hiç kimsenin kaldırmadıgını gördüm sadece VMP'yi krekliyebilecek kadar becerikli olan biri kaldırabilir (diye biliyorum).bence koruma koyma zaten her türlü kırılacak ama bence koy çünkü lamerler çalabilir ne kullanıcaksın? üst ve orta düzey arası reverseler kırabilir (örnek ben)
Crypto Obfuscator
Agile .Net
VMProtect .net
KoiVM
ConfuserEx
şimdi orta ve yeni başlayanların kırabilecekleri
Secure Team
.Net Reactor (6.0)
şimdi üst ve bilgili reverselerin kırabileceği güçlü korumalar (bunları bende kırabiliyorum)
eazfuscator vm
Phoenix Protector
.NET Reactor (3X)
Modlanmış KoiVM
burda listeledim işine yarayacaktır
ve krşm demoda sistem şöyle işler:Vmprotect son sürümünün demo versiyonunu kullan. En azından herkesin kırabilmesini engellemiş olursun.