bende öyle düşünyordum sence wolftü güvenlik duvarı nasıl wolfteame hile yapılırmıC# bilgin var tamam buraya kadar sıkıntı yok
Direk Pubg den başlarsan afallarsın dostum.
Tabii ilk başlarda o Tür oyunlara yaparsan daha çok mantığını kavrarsın nasıl yapıldığının falan sonrabende öyle düşünyordum sence wolftü güvenlik duvarı nasıl wolfteame hile yapılırmı
ama şöyle bir olay var mesela ben wolftü aim hack yapıcam galiba pointer diye bir olay varmış can pointer'ı falan cheat engine hileler bunun ile mi yapılıyor bu arada sen hiç hile yaptınmı yaptıysan nerden başladın yapmayaTabii ilk başlarda o Tür oyunlara yaparsan daha çok mantığını kavrarsın nasıl yapıldığının falan sonra
Hilelerin kaynak kodlarını incele mantığı kapınca gerisi geliyor
benımde az bı okulda oğrendık 10.sınıf hangısınden başlamalıyımC# bilgin var tamam buraya kadar sıkıntı yok
Direk Pubg den başlarsan afallarsın dostum.
tamam işte hep beraber öğreneklim bir ekip kururuz belkikonu hoşuma gitti bende öğrenicem lan heves ettim vallaha
Hile deneyimim oldu tabii ama bu sitedeki hileler kadar profesyonel değilama şöyle bir olay var mesela ben wolftü aim hack yapıcam galiba pointer diye bir olay varmış can pointer'ı falan cheat engine hileler bunun ile mi yapılıyor bu arada sen hiç hile yaptınmı yaptıysan nerden başladın yapmaya
bana uyar bilader birlikten kuvvet doğartamam işte hep beraber öğreneklim bir ekip kururuz belki
Evet Esp diye geçiyorson bir soru daha cevapladığın için tşk mesela pointer la ile wall hack felan yapılıyomu
çok sağolEvet Esp diye geçiyor
İncele burayı biraz geliştirirsin kendini şahsen ben de okadar fazla bilmiyorum hile kodlamayı ama denemişliğim var
Uğraşınca oluyor
https://memoryhackers.org/forums/wolftu-hile-hack.530/
wolftü hile yapmak için onlarca video var youtube'da ilk önce wolftü'dan hile kodlamayı öğren ben defalarca kodladım 1.5 yıl falan oldu kodlamamışım halen unutmamışım pratikle çözülüyor yani.bende öyle düşünyordum sence wolftü güvenlik duvarı nasıl wolfteame hile yapılırmı
ayn böyle işleri tek yapmak zorbana uyar bilader birlikten kuvvet doğar
çok sağol eğer zahmet olmazsa bu videoların linklerini atarsan çok sevinirimwolftü hile yapmak için onlarca video var youtube'da ilk önce wolftü'dan hile kodlamayı öğren ben defalarca kodladım 1.5 yıl falan oldu kodlamamışım halen unutmamışım pratikle çözülüyor yani.
bana uyar bilader birlikten kuvvet doğar
Bunlarla başla alışınca d3d menüye geçayn böyle işleri tek yapmak zor
Post automatically merged:
çok sağol eğer zahmet olmazsa bu videoların linklerini atarsan çok sevinirim
çok saol sizin gibiler olduğu sürece gelişime açık olan kişiler her zaman daha iyi yerlere gelicek desteğiniz için çok teşekürlerBunlarla başla alışınca d3d menüye geç
Pointerları eski ama değiştirmen gerekecektir.
(bu arkadaş iyi gösteriyor öneririm)
(buradan mantığı kapabilirsin)
(d3d mantığı)
Amacımız da bu ya (en azından benim)çok saol sizin gibiler olduğu sürece gelişime açık olan kişiler her zaman daha iyi yerlere gelicek desteğiniz için çok teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?