C++,C# Yazılı Hileler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PROGRAMMER
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bir konuda bir çok kişinin'de merak ettiğin birşeyi bugün konu olarak ele almak istiyorum.
Ben normalde website tasarım şablon hazırlayan programcıyım az ve öz olsa da c#, vb.net java html css v.b programlama dillerine aşinayım ama günümüzde oyun içinde hileler oldukça fazla meydana gelmeye başladı ve bunların %70'i paralı, ücretli.
Bu konuda bir çok araştırma yapmama rağmen bu konu hakkında bulduğum konu sayısı bir elin parmağını geçmez durumda.
Şimdi buraya kadar okuyan arkadaşlar sorucak ne konuda araştırma yaptın? Neyi bulamadın? Herşeyi bulabilirsin, yok şu konuya bak yok şu konuya bak. Şimdiden söylemek istiyorum arkadaşlar boş yere yorum kasmayın!
Tersine mühendislik konusunda oldukça geri kafalıyım tabiri caizse. Biliyorum programlama dillerini biliyorum ama bu konuda hiç bir alakam yok öğrenmek için bir çok defa gezindim bütün forumları ama yok bir kişi'de anlatım yapmıyor.
Crackleme işlemleri hile crackleme, serial key crackleme software crackleme yok hiçbirini bulamadım bugün buraya yazma amacım aramızda bir çok potansiyeli olan arkadaşlarımız mevcut bazılarımız dışında. Bu konu hakkında gerçekten bilgisi olan arkadaşlar lütfen yorum ya da özelden yazabilir mi? Bu konuyu gerçekten öğrenmek istiyorum. Çünkü oldukça fazla işime yarayacak kullandığım programlar vs bir çok alanda işimi görecek bir konu ama eğitimini bulamadım. Teşekkürler.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Tersine mühendisliği heryer de anlatmazlar tıpkı bir virüs yazıp kullanmayı öğretipde yazmasını öğretmedikleri gibi. Onu sen tecrübenle öğreneceksin. Mesela bir serial key aktifleştirden sonra programda bir değişken başka bir değeri alır. O değeri değiştirebilmen lazım

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Öncelikle lena150 nasıl göremedin ona şaşırdım 2'cisi olarak neden böyle basit şeyler arıyorsun bunların videoları en basitinden how to cr4ck crackme programs yazsan bile çıkıcak
reverse enginering öğrenmek istiyorsan yüksek seviyeli dillere aslında hakim olman lazım birazda örnek bir projeyi kırdın kodlarına bakıp neyin ne olduğunu anlamasan ne yazıcak örnek veriyorum gelecekde bir şirket senle çalışınca yazılımını kır şunların derse gidipde adamlar için serial kırmıcaksın :D direk kaynak kodu vb şeylerini isticekler o yüzden şimdiden biraz daha yüksek seviyeli diller öğren mesela C , C ile herşeyi yazabilirsin mümkün yazamıcağın şey yok bak istiyorsan bu konuyu araştır C ile örnek veriyorum herşeyi yazamassın diyen adam bilgisi yoktur uzaklaş ondan eğer internette bile araştırırsan görürsün yazılım mühendisleri zaten diyor reverse enginering bilmek istiyorsanız önce dilleri öğrenin diye araştırma yapmanı cr4ck değilde biraz daha reverse enginering nasıl giriş yaparım tarzı konuları araştırmanı tavsiye ediyorum ve ASM öğrenmeni

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bilgisi olanlar ve anlatabilecek olanlar var mı

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kesinlikle işime yarayacak bir konu bilgisi olan varsa bilgilerini bizden esirgemesin arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...