Bilgisayar Programcılığı 2 sınıfhangi ders kaçıncı sınıf ne okuyorsun biraz bilgi ver ona göre yazalım biz de
3 donemıde sorunsuz bir şekilde verdim gerçekden ıhtıyacım olmasa zayten minet etmem hem kpss çalışmak hem çalışmak unv değişikliği bu donemki derslere pek fazla zamanım kalmadı Temel duzeyden c# bilen biri yeterli olur diye düşünüyorum.Merhaba,
Konuyu açıklamalı bir şekilde iletirsen yardımcı olmak kolay şey.
Fakat senin tam olarak istediğin şey projenin başkası tarafından yapılması mı yoksa yardımcı olunması mı? Bunu tam olarak belirtebilirsen daha temiz bir giriş yapılabilir.
Her zaman yardımcı olmak için buradayız. Ancak bir öğrencinin tembelliğinden kaynaklanan açıkları kapatmak pek doğru davranış olmaz.
İyi forumlar
evet knk c# hocanın gerçekden nsl bir soru kalıbı soracağını hiç bilmiyorum boyle soruyo diye ornekde veremem hoca yenı ilkdefa sınavına girecem c# mobil proglama 2 bu 2 si en skntılı derskanka yardım istediğin konununadi c# mi ?
yardım istediğin konu nedir? napalım seninle sınava mı girelim
Hala tam olarak nasıl bir yardım istediğini anlayamadım?3 donemıde sorunsuz bir şekilde verdim gerçekden ıhtıyacım olmasa zayten minet etmem hem kpss çalışmak hem çalışmak unv değişikliği bu donemki derslere pek fazla zamanım kalmadı Temel duzeyden c# bilen biri yeterli olur diye düşünüyorum.
Post automatically merged:
dc adresini atarmısın ekliyimYardımcı olabilirim bilgim var
saçma sapan sorular soruyo bılgısı olmuyan biri benim gibi kod dizaynını toparlıyamadığı için bi sonuçda elde edemezşimdi bunu söylediğim için herkez bana stackoverflow junkie dicek ama dostum
evde alıştırma yap youtubeden bak öğren bazende youtubeye bakmayacağın zaman sıkışıp kaldığında stackoverflow'a başvur zaten kodu internette ingilizce arattığında örneğin (c# how to save a file with savefiledialog) direk en üstlerde stackoverflow.com çıkacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?